Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Criminalització i repressió, Defensa dels animals, Illes Balears i Pitiüses, Inca, Publicació oberta

El moviment antitaurí és jutjat a Mallorca

Publicat per dia 13 gener 2015 – 14:59Cap comentari | 283 views

El moviment antitaurí és jutjat a Mallorca

Share to Google Plus

Aquesta notícia s’ha enviat mitjançant publicació oberta! Vos convidam a elaborar lliurement les vostres pròpies notícies. Basta que empleneu aquest formulari i no oblideu respectar la guia d’estil i revisar els principis, objectius i criteris de publicació del projecte contrainfo.cat.

El proper dimarts 13 de gener una activista dels moviments animalistes de Mallorca, V de Vegana i ICA Animalista, s’enfrontarà a un judici per una suposada resistència greu a l’autoritat.

L’Aida està imputada per uns fets del passat estiu, quan va ser identificada sense motiu per assistir  a una de les concentracions antitaurines que es duen  fent des de fa anys a Inca. La protesta es va celebrar sense problemes i sense enfrontaments amb els cossos policials, però la Guàrdia Civil va intervenir al finalitzar la concentració seguint i intimidant a la companya. Cal dir, que durant tot el procediment, la Guàrdia Civil s’ha basat en fets que no han existit mai i ha portat el procediment sense realitzar les notificacions corresponents.

Aquest cas, no és més que un intent de criminalització a les protestes antitaurines, que estiu rera estiu s’han realitzat a Mallorca i que cada vegada tenen més seguidors.

Es tracta, una vegada més, d’un dels intents de reprimir qualsevol protesta mallorquina, en aquest cas dirigida a la defensa dels drets dels animals i en contra de la tauromàquia. Sabem del cert que si ens reprimeixen és perquè les mobilitzacions creixen, és per això, que la nostra resposta i la mostra de solidaritat ha de seguir sent clara i contundent.

Des d’Alerta Solidària volem mostrar el nostre suport a la companya encausada i convocam el proper dimarts 13 a les 11.45h a les portes dels jutjats d’Inca a la concentració que es celebrarà a les portes del judici.

Si en toquen a una, ens toquen a totes,

Mallorca antitaurina!!

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.