Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Criminalització i repressió, Difusió i pensament crític, Documents, Estat espanyol i el Món, Publicació oberta

[Document] Sobre els Grupos Anarquistas Coordinados

Publicat per dia 21 gener 2016 – 12:29Cap comentari | 252 views
Share to Google Plus

Aquesta notícia s’ha enviat mitjançant publicació oberta! Vos convidam a elaborar lliurement les vostres pròpies notícies. Basta que empleneu aquest formulari i no oblideu respectar la guia d’estil i revisar els principis, objectius i criteris de publicació del projecte contrainfo.cat.

A mode de introducció

20150113_sobregac

Clica sobre la imatge per descarregar-te el text.

Després de les darreres operacions antiterroristes contra anarquistes a l’Estat espanyol, creiem oportú llançar algunes reflexions i compartir un anàlisi més de la situació que contribueixi als debats col·lectius que s’han generat en els nostres entorns de lluita.

Aquest text pretén ser una reflexió compartida amb tots/es els/les companys/es anarquistes per seguir creixent i poder continuar superant obstacles col·lectivament.

Tenim molt clar que en els moments difícils, la fermesa de les idees i la determinació en la lluita són claus perquè la repressió no triomfi ni aconsegueixi paralitzar-nos. Seguir sembrant l’anarquia en els nostres camins és alguna cosa que passa per tots/as nosaltres/es.

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.