Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » #VagaIndefinidaDocents, Criminalització i repressió, Drets bàsics, Ensenyament, Illes Balears i Pitiüses, Lluita de carrer i acció directa, Maó

Denúncia a Antoni Camps per amenaces al col·lectiu docent

Publicat per dia 2 octubre 2013 – 10:021 Comentari | 1.015 views

Denúncia a Antoni Camps per amenaces al col·lectiu docent

Share to Google Plus

A iniciativa d’un grup de professors de l’IES Joan Ramis de Maó, i amb el suport de l’Assemblea de Docents de Balears, s’ha posat en marxa una campanya pública de recaptació de fons per fer front a les despeses d’una denúncia contra el diputat del PP al Parlament de les Illes Balears Antoni Camps Casasnovas, per un presumpte delicte contra contra l’exercici del dret de vaga, coaccions i amenaces.

La denúncia es formalitzarà demà a les 9 h. del matí al Jutjat de Primera Instància núm. 3 de Maó. La representació dels denunciants ha estat assumida per l’advocada maonesa Cristina Gómez Estévez.

La campanya de micromecenatge es duu a terme a través de la plataforma www.totsuma.cat, que ha posat els seus serveis a favor dels docents en lluita de Balears. Les persones que vulguin participar en el finançament d’aquesta causa ho poden fer directament a través d’aquesta web, amb una aportació a partir de 5€.

El col·lectiu impulsor de la campanya es dóna 25 dies per recaptar els 3500€ necessaris per afrontar el judici. En el cas que se superi la quantia prevista, el sobrant de les donacions es destinarà íntegrament a la caixa de resistència de la vaga indefinida de docents.

Aquesta denúncia s’origina en la carta publicada pel diputat A. Camps a diversos mitjans de comunicació de les Balears el dia abans de l’inici de la vaga d’educació. En aquell escrit, a més de difamar la professió docent i proferir insults i desqualificacions contra tot el col·lectiu del professorat, com sol fer habitualment als seus escrits, amenaçava amb “conèixer amb noms i llinatges” els qui participessin en la vaga, cosa que, segons nombrosos juristes, pot constituir un delicte. Amb posterioritat a la publicació d’aquella carta, el diputat del PP s’ha reafirmat en la seva posició.

Pàgina: http://www.totsuma.cat/projecte/1077/ajudem-els-docents-de-balears-denuncia-contra-un-diputat-del-pp-per-amenaces
Més informació: querella.docents@gmail.com Tel. 677 42 97 27

1 Comentari »

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.