Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Ciutat, Criminalització i repressió, Difusió i pensament crític, Illes Balears i Pitiüses, Lluita de carrer i acció directa, Publicació oberta

[Crònica] Mostres de solidaritat amb Mónica i Francisco

Publicat per dia 11 març 2016 – 11:48Cap comentari | 197 views
Share to Google Plus

Aquesta notícia s’ha enviat mitjançant publicació oberta! Vos convidam a elaborar lliurement les vostres pròpies notícies. Basta que empleneu aquest formulari i no oblideu respectar la guia d’estil i revisar els principis, objectius i criteris de publicació del projecte contrainfo.cat.

cartel-libertad-MFEls passats 8, 9 i 10 de març eren jutjades per la Santa Inquisició Democràtica, digui’s Audiència Nazional hereva del Tribunal d’Ordre Públic franquista, les companyes Mónica Caballero i Francisco Solar.

Des de Ciutat volíem fer costat a les nostres companyes fent palès allò que diuen de que la solidaritat entre anarquistes no és sols paraula escrita.

Així doncs hem duit a terme tota una sèrie d’accions de difusió i mostres d’afecte cap a les nostres companyes lluitadores:

  • Aferrada massiva d’uns 700 cartells en total, en diferents models, repartits pels carrers i locals autogestionats de Ciutat.
  • Repartiment d’octavetes i tríptics explicatius del cas, l’essència repressiva de l’Estat i la solidaritat per a fer-li front en diversos actes i locals dels moviments socials mallorquins.
  • Organització d’una activitat solidària amb les companyes consistent en una breu cronologia de la seva detenció i estada a presó, a més d’una crònica del judici-farsa i un posterior debat on discutirem qüestions com la repressió inherent a tot Estat contra la dissidència política (sigui quina sigui la seva etiqueta), el paper relatiu dels muntatges policials, la solidaritat i l’acció més enllà de les organitzacions i com afrontar casos en les que les acusades no optin per una estratègia victimista i es reafirmin en l’acció. A part, projectarem el vídeo El Dios que han creado es un dictador eterno, on es fa una reflexió sobre el paper històric repressiu de l’Església i la versemblança entre la Santa Inquisició i els Tribunals democràtics actuals. Per acabar férem una picada per treure quatre duros amb els que contribuir a suportar tots els costos que comporta l’empresonament i el procés jurídic. A l’acte assistiren unes 20 persones que contribuïren amb la butxaca i l’esperit a un debat participatiu i a demostrar que estrènyer llaços és l’eina més útil contra la repressió.
  • Participació en forma d’entrevista breu el divendres 11 al matí a Ona Mediterrània on s’han fet quatre cèntims del cas i l’acte solidari del dia anterior.

Esperem amb aquests petits gestos haver aportat el nostre gra d’arena contra l’immobilisme i la por que l’Estat policial intenta instaurar davant la presó, els judicis i la criminalització.

Ens han volgut enterrar, però han oblidat que som llavors!

Ni Culpables, ni Innocents, Lluitadores Conseqüents!

Mónica i Francisco Llibertat!

+ informació a:

https://efectopandora.wordpress.com/

https://claudicarnuncarendirsejamas.noblogs.org/

Resum dels judicis: 1ª sessió , 2ª sessió , 3ª sessió

Publicació monogràfica sobre la repressió a l’anarquisme a l’Estat Espanyol: Podran deternernos, pero no pararnos

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.