Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Criminalització i repressió, Ecologia, Mobilitat i territori, Publicació oberta

Crida a la solidaritat amb les companyes anarquistes preses a a Alemanya

Publicat per dia 7 gener 2017 – 23:05Cap comentari | 328 views
Share to Google Plus

Aquesta notícia s’ha enviat mitjançant publicació oberta! Vos convidam a elaborar lliurement les vostres pròpies notícies. Basta que empleneu aquest formulari i no oblideu respectar la guia d’estil i revisar els principis, objectius i criteris de publicació del projecte contrainfo.cat.

Les companyes anarquistes acusades de participar en una expropiació a una sucursal bancària a Aachen el novembre del 2014 segueixen empresonades a Alemanya esperant l’inici del judici el 23 de gener del 2017. La companya holandesa, processada també per expropiacions a sucursals bancàries al mateix territori, avui en dia es troba en llibertat, tot i que la fiscalia ha presentat un recurs després de la seva absolució. (+ info:https://solidaritatrebel.noblogs.org/informacio-sobre-el-cas/ )

Des de Solidaritat Rebel volem que sentin la solidaritat traspassar fronteres, barrots i murs, i enviar-les tota la nostra força i complicitat.

Proposem desemmascarar i assenyalar tres actors importants al segrest de les nostres companyes:

1) L’acusació: Pax Bank i els seus socis

Les sucursals bancàries on es perpetraren les expropiacions pertanyen a les entitats Pax Bank i Aachener Bank. El Pax Bank és un banc lligat, d’ençà que el fundaren sacerdots a Colònia a la Primera Guerra Mundial, a l’Església Catòlica i recentment vinculada al mercat d’armes. Mentre prediquen humilitat, ètica i moral, s’omplen les butxaques venent armes a guerres per les quals després demanen pregàries. Una mostra més de l’aliança indissoluble entre Església i Capital (+ info aqui)

2) Els còmplices i serfs de l’Estat: col·laboració entre Estats i els seus cossos policials

Des de la KriminalPolizei i l’Oficina Estatal d’Investigació Criminal (LKA) d’Alemanya sortiren ordres de recopilació d’informació cap a les policies d’altres Estats: per exemple, van ser els Mossos d’Esquadra qui recopilaren dades per la identificació i localització de les nostres amigues. Més enllà d’això, la Europol va emetre l’ordre de cerca i captura que va concloure amb la extradició a presons alemanyes de les nostres amigues (portades des de Bulgaria i Karcelona). Les fronteres, una vegada més, són només reals per les pobres, les rebels, les migrants…; mai pel ric, les forces repressives o per al capital.

3) Tecnologia de control social i repressió: noves (i no tan noves) tècniques

Una de les proves fonamentals per a l’acusació ha sigut la mostra d’ADN recollida pels Mossos d’Esquadra sense coneixement de les acusades. Una altra de les proves fou l’estudi biomètric extret de les imatges gravades des de les càmeres de les sucursals i els seus voltants: forma del cap, de la mandíbula, de caminar… Tota aquesta informació extreta de les gravacions que acumulen dia rere dia quan passegem pels nostres videovigilats carrers. (+ info)

Tot això sense deixar de banda el nostre odi i rebuig a les presons com centres de càstig a la dissidència, el nostre odi als mitjans de comunicació com generadors de realitat en complicitat amb el Poder, Poder que es personifica en partits polítics, bancs, premsa burgesa, Església i altres aliats de l’Estat i el Capital. Continuar la lluita és la millor manera de no permetre que esmicolin les nostres idees ni les nostres pràctiques rebels, malgrat cada cop repressiu.

No caurem en els seus jocs d’innocent o culpable, no ens importa. No són víctimes, són lluitadores, i en dies com el pròxim 23 de gener quan comenci el judici, ens reafirmem una vegada més, rebutjant aquestes categories i teixint lligams de solidaritat i rebel·lia. Per això, animem a totes a solidaritzar-se amb elles el dissabte 21 de gener als carrers dels vostres pobles, barris, ciutats o viles per a què es visibilitzi el cas que té a les companyes segrestades (+ material: https://solidaritatrebel.noblogs.org/material-de-difusio/)

Mantindrem el blog actualitzat amb la informació que anem obtenint dels enemics de les nostres companyes que també són els nostres.

LES ANARQUISTES PRESES A ALEMANYA NO ESTAN SOLES

LES VOLEM LLIURES

LES VOLEM A PROP

cropped-header-def

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.