Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Criminalització i repressió, Publicació oberta

Contra la repressió de l’estat capitalista, Alliberament Animal!!

Publicat per dia 20 febrer 2014 – 15:47Cap comentari | 218 views

Contra la repressió de l’estat capitalista, Alliberament Animal!!

Share to Google Plus

Aquesta notícia s’ha enviat mitjançant publicació oberta! Vos convidam a elaborar lliurement les vostres pròpies notícies. Basta que empleneu aquest formulari i no oblideu respectar la guia d’estil i revisar els principis, objectius i criteris de publicació del projecte contrainfo.cat.

Aquest comunicat havia de ser enviat avui per mostrar la solidaritat del col·lectiu antiespecista V de Vegana Mallorca amb les companyes d’Arran que dilluns varen ser detingudes per protestar contra la llei de l’avortament de Gallardón, amb el dret a decidir sobre el propi cos i contra la repressió de les forces de l’estat, però els fets que hem sofert les darreres hores ens obliguen a ampliar aquest comunicat.

 A la mateixa setmana que les tres companyes d’Arran han sigut detingudes per protestar, rebem la noticia de que dues companyes antiespecistes han estat citades a les dependències policials per declarar aquest dijous, sense que a hores d’ara sapiguem de que se’ls acusa. A això li hem de sumar la citació que una tercera activista ha rebut fa unes hores, que ha estat denunciada per una suposada agressió a una manifestació antitaurina aquest estiu a Muro. Una acusació totalment falsejada, ja que varen ser les activistes antitaurines les que varen tenir que defensar-se per rebutjar les agressions dels assistents a la corrida de bous.

 Des de l’estiu passat ja han sigut 6 les activistes per l’alliberament que ha rebut sancions o citacions per part de la policia o la delegació de govern farcides de mentides i acusacions falses, amb l’únic objectiu de reprimir i callar un moviment cada vegada més conscient, visible i unit amb la resta de lluites per la igualtat i la justícia social per a tothom.

Resulta curiós que les multes arriben en el moment en el que les activistes animalistes estan més polititzades que mai i connectades amb els moviments que reclamen un canvi social.

 Amb tots aquests nous casos repressius a la nostra terra, una vegada més, l’estat capitalista ens mostra la verdadera cara del que ells anomenen democràcia: dominar i acabar amb tots els nostres drets, els del territori, el planeta i totes les criatures que hi viuen amb la normalitat que els dona el control social, mentre centra la seva atenció a reprimir tota veu que gosi alçar la veu per damunt de l’apatia general per denunciar els crims comesos pel sistema.

 Des del col·lectiu antiespecista V de Vegana Mallorca volem expressar primer de tot la nostra solidaritat amb totes les activistes represaliades per lluitar per un món més just, començant per les companyes d’Arran detingudes aquesta setmana.

Les antiespecistes no ens quedarem aturades ni callades davant davant la criminalització de la protesta social i menys encara de la repressió contra el moviment pels drets animals.

Posarem tots els mitjans i recursos al nostre abast fins aconseguir que cap companya pagui ni un sol a l’estat i totes les mentides creades per les forces opressives siguin desestimades.

 Davant la repressió, la nostra arma és la solidaritat i les nostres conviccions ideològiques.

Si creuen que les multes i les citacions ens aturaran o ens faran callar, és que no ens coneixen lo més mínim. Quan més ens tapin la boca, que fort farem sentir la nostra veu
Contra l’estat policial capitalista solidaritat i alliberament animal!

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.