Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Criminalització i repressió, Drets bàsics, Publicació oberta

Contra el terrorisme d’Estat

Publicat per dia 23 desembre 2014 – 10:50Cap comentari | 278 views
Share to Google Plus

Aquesta notícia s’ha enviat mitjançant publicació oberta! Vos convidam a elaborar lliurement les vostres pròpies notícies. Basta que empleneu aquest formulari i no oblideu respectar la guia d’estil i revisar els principis, objectius i criteris de publicació del projecte contrainfo.cat.

presesAquest passat dimarts dia 16 de desembre vàrem tornar a ser testimonis d’una altra operació repressiva amplificada amb el rebombori habitual dels mitjans de comunicació mitjançant l’etiqueta de terrorista. En aquest cas un suposat grup anarquista. L’operació «Pandora», com l’han batejada els seus executors, va consistir en un impressionant desplegament dels mossos d’esquadra -més de 400 policies, amb helicòpter inclòs, per registrar la Kasa de la Muntanya-, que van assaltar diverses cases particulars i locals com els ateneus llibertaris de Sant Andreu i del Poble Sec, i el citat centre social del barri de Gràcia. Finalment el dia acabà amb 11 persones detingudes sota la llei antiterrorista i amb la confiscació d’un gran arsenal informàtic i literari. Per enlloc ni bombes ni metralletes.

Després de ser traslladades a l’Audiència Nacional per declarar davant el jutge Gómez Bermúdez, set han estat les companyes empresonades i 4 les alliberades amb càrrecs.

Davant aquest cop de terror infligit al moviment llibertari de Catalunya, la Coordinadora Llibertària de Mallorca vol expressar la seva absoluta condemna i la solidaritat amb les persones represaliades. L’operació «Pandora» torna a mostrar quina és la recepta que té preparada l’Estat contra qui qüestiona el seu ordre.

Per acabar, i davant l’acusació de terrorisme a la qual s’enfronten les companyes, no podem deixar de demanar-nos, qui és el terrorista?

La solidaritat és la nostra força!

Abaix els murs de les presons!

Coordinadora Llibertària de Mallorca
23 de desembre de 2014

 

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.