Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Criminalització i repressió, Drets bàsics, Illes Balears i Pitiüses

[Comunicat] Llibertat Lionel, prou criminalització de la protesta

Publicat per dia 24 abril 2013 – 16:00Cap comentari | 207 views

[Comunicat] Llibertat Lionel, prou criminalització de la protesta

Share to Google Plus

Transmetem el comunicat que ha elaborat En Lluita, organització en la qual la persona detinguda aquest matí milita activament:

El company Lionel, militant d’En lluita, ha estat detingut aquest dijous 24 d’abril al matí mentre sortia de la seva feina per la seva presumpta participació a la protesta “Rodea el Congreso” del passat 25 de setembre de la que demà es compliran sis mesos.

El govern, com a pràctica dissuasiva per la convocatòria del 25A, intenta amb aquesta detenció infondre la por a les manifestants de cara a la nova protesta de demà i a totes les protestes programades contra les retallades que ens estan imposant. La detenció del company se suma a declaracions policials exigint que els manifestants pacífics no es manifestin demà.

Violents són els que provoquen la misèria. Violents són els que decideixen sobre els nostres cossos. Violents són els que generen suïcidis desnonant a les nostres famílies. Violents són aquells que tenen més de la meitat del jovent a l’atur. Violents són els que provoquen la desigualtat social i no els que lluiten contra aquesta. Violent és el PP.

Aquesta és només una altra detenció injustificada, de fet avui a Madrid s’han detingut tres persones més en el que és un intent clar de criminalitzar la protesta. Pretenen posar-nos la por al cos, però davant la seva repressió nosaltres tenim la solidaritat i la convicció que només lluitant aturarem els plans d’un govern al servei de la Troika i les classes benestants.

Exigim la immediata posada en llibertat del company davant la campanya de criminalització per part del Govern del PP a les persones activistes que es volen manifestar contra aquest govern que ha perdut tota legitimitat davant del poble i que no fa més que aplicar retallades a les classes populars mentre rescata a la banca i suprimeix drets a la ciutadania que reclama democràcia, igualtat i justícia.

CONCENTRACIÓ A LES 17 HORES ALS JUTJATS DE VIA ALEMANYA, 3 PALMA EN SUPORT AL DETINGUT

Font: http://www.enlluita.org/site/?q=node/6302

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.