Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Criminalització i repressió, Estat espanyol i el Món, Publicació oberta

Comunicat de l’Ateneu de Felanitx en suport a les persones detingudes en l’Operació Piñata

Publicat per dia 1 abril 2015 – 13:27Cap comentari | 238 views

Comunicat de l’Ateneu de Felanitx en suport a les persones detingudes en l’Operació Piñata

Share to Google Plus

Aquesta notícia s’ha enviat mitjançant publicació oberta! Vos convidam a elaborar lliurement les vostres pròpies notícies. Basta que empleneu aquest formulari i no oblideu respectar la guia d’estil i revisar els principis, objectius i criteris de publicació del projecte contrainfo.cat.

El nombre de persones detingudes en l’operació Pinyata ascendeix a 37 persones, 10 d’aquestes detingues han sigudes deixades en llibertat amb càrrecs. Vos convidam a llegir tot el publicat per la Directa al respecte. L’Ateneu de Felanitx fa públic un comunicat de suport i solidaritat a les anarquistes detingudes en aquesta reiterada operació repressiva, us l’adjuntam a continuació.

Des de l’Ateneu de Felanitx volem mostrar la nostra solidaritat amb el moviment llibertari i les persones detingudes avui de matí sota l’acusació de ”terroristes anarquistes”.Aquesta campanya de criminalització contra el moviment llibertari, orquestrada per l’Audiència Nacional espanyola tan sols cerca atemorir a tota aquella gent que pren part activa de la lluita contra un sistema criminal, que és el sistema capitalista.

A hores d’ara, ja són 27 les persones detingudes sota l’acusació de ”terroristes” i de ”resistència a l’autoritat”. A Madrid s’han efectuat nou de les detencions. A la ciutat de Barcelona es té constància de tres detencions, concretament al Poble Sec, Sant Andreu de Palomar i a l’Estació de Sants. També a la ciutat de Granada i Palència. Hi ha hagut registres a 6 espais diferents, entre ells varis Casals i Ateneus com La Quimera a Madrid , i onze habitatges. Han requisant material informàtic i bloquejant els accessos.

Aquestes detencions arriben tres mesos i mig després de les detencions del cas ”Pandora” que va tenir lloc el 16 de desembre, en la qual es van detenir 11 persones, totes a Catalunya.

Aquesta nova onada repressiva de l’Estat espanyol respon a la incapacitat de l’Estat per gestionar els conflictes democràticament i haver de recórrer a la repressió per salvarguardar els seu status quo. S’utilitza l’excusa del ”terrorisme” per justificar mètodes, tribunals i penes exepcionals contra els dissidents polítics d’aquest Estat opressor.

No estau soles!

LLIBERTAT PRESOS ANARQUISTES!

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.