Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Alcúdia, Criminalització i repressió, Defensa dels animals, Illes Balears i Pitiüses, Inca, Publicació oberta

Comunicat conjunt contra la repressió al moviment antiespecista

Publicat per dia 28 juliol 2013 – 11:071 Comentari | 451 views
Share to Google Plus

20130728_preorepressió

Aquesta notícia s’ha enviat mitjançant publicació oberta! Vos convidam a elaborar lliurement les vostres pròpies notícies. Basta que empleneu aquest formulari i no oblideu respectar la guia d’estil i revisar els principis, objectius i criteris de publicació del projecte contrainfo.cat.

Comunicat conjunt de V de Vegana i ICA Animalista contra la repressió a les protestes antitaurines d’aquest 2013

antitauAquest divendres, 26 de juliol,  hem rebut la trucada de Delegació de Govern comunicant-nos que el lloc de concentració sol·licitat per a la ANTITAURINA d’INCA, fa dies confirmat, també serà modificat, de la mateixa manera que el d’Alcúdia. Volen situar-nos en la part de dalt, a la plaça, on només es podrà veure la primera fila de manifestants, en comptes de la vorera, on sempre, enfront de la plaça.

L’atac a la llibertat d’expressió d’aquest Govern d’ultradreta està sent violent i constant en tots els àmbits de la nostra vida i especialment, aquests dies, en l’àmbit de l’antiespecisme i les concentracions enfront d’una festa a la que consideren el seu símbol nacional, els toros.

Per això, una vegada més, apel·lam a la vostra responsabilitat com a activistes i vos animam a alçar les vostres veus més que mai contra la tauromàfia i contra la repressió! Ells ens volen callades, espantades i passives, però ens trobaran en peu, aixecades i combatives!

La nostra crida ja no és només per les activistes antitaurines, sinó per a totes aquelles persones que no pensen quedar-se mirant mentre es continuen retallant els drets i llibertats de les majories socials. Vos necessitam més que mai a totes al carrer!

Ja n’hi ha prou de suportar un constant atropellament en totes les antitaurines a Mallorca. Si no lluitam per canviar-ho, aquestes mesures es convertiran en norma. El nostre lloc és enfront de la plaça! Ànim a totes i difusió per favor!

V de Vegana i ICA Animalista
Divendres 26 de juliol

1 Comentari »

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.