Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Criminalització i repressió, Illes Balears i Pitiüses, Lluita de carrer i acció directa, Politiqueig, Sóller

Cinquanta càmeres instal·lades a Sóller per facilitar la vigilància a l’Ajuntament

Publicat per dia 17 agost 2013 – 11:49Cap comentari | 369 views

Cinquanta càmeres instal·lades a Sóller per facilitar la vigilància a l’Ajuntament

Share to Google Plus

El Col·lectiu Albaïna ha donat un gir de 180º a la seva relació amb el consistori de Sóller, capitanejat per Carlos Simarro. En lloc de seguir protestant contra l’Ajuntament i la seva política d’hipervigilància, s’ha posat del seu bàndol: ha aprofitat el recorregut de la Nit de l’art, que tindrà lloc avui vespre, per infestar els carrers de Sóller de càmeres de vigilància (n’han instal·lades 50). D’aquesta manera pretenen frenar la criminalitat que va en augment al poble; s’instaura el Gran Germà a Sóller per acabar amb els assalts, infidelitats, sabotatges, atemptats, heretgies i rituals satànics que es produeixen al maleït poble.

Òbviament es tracta d’una acció satírica del col·lectiu solleric, que pretén denunciar d’aquesta manera la desmesurada vigilància que es vol instaurar al poble. Recordem que Albaïna va destapar l’octubre passat la presència de càmeres ocultes al poble, que Simarro va haver d’assumir-ne la responsabilitat després d’haver mentit en una entrevista, i que actualment està sent investigada per l’Agència Espanyola de Protecció de Dades. Emperò l’Ajuntament, va aprofitar cínicament aquest escàndol per anunciar la instal·lació de 22 càmeres de videovigilància a Sóller.

Sota les càmeres instal·lades per Albaïna hi figura un codi QR que enllaça al manifest de l’acció, anomenat “L’art de vigilar”, que reproduïm a continuació:

L’art de vigilar

Sóller és una ciutat farcida de criminals en potència que fan necessari un control, una solució a aquesta imperant escalada de criminalitat. Però malauradament tot té un cost.

El Col·lectiu Albaïna ha decidit donar un cop de mà a l’equip de Govern. És cert protestar no serveix de res, s’ha de passar a l’acció, deixar de banda les nostres diferències i aixecar junts el poble en moments difícils.

Ja fa temps que ajudam a difondre imatges de presumptes criminals amb la retransmissió dels plenaris però vostè sap que és necessari anar més enllà, pegar cop de volant i cremar els vaixells per de girar la situació i posar ordre on és necessari. Al carrer.

Front als problemes pressupostaris de l’Ajuntament el Col·lectiu Albaïna ha decidit donar aquest gir en la seva política i posar les seves energies a disposició al Gran Germà de tots els sollerics. D’aquesta manera es podran dedicar els diners a altres afers més importants com mantenir les nòmines d’un equip de govern que es desviu per el seu poble.

Senyor Batle estigui tranquil, amb aquesta acció el Col·lectiu Albaïna es desviu per vostè, aquest col·lectiu que tant de mals de cap li ha provocat decideix brindar-li una mà, en sentit metafòric, no s’esperi que aquesta ma li porti cap sobre amb 100.000€, no els tenim però si que podem oferir la nostra organització i força de treball.

Li regalam la instal·lació de 50 càmeres per els carrers de Sóller, per aquells on més criminals circulen, tots ells plens de maldat planejant assalts, infidelitats, sabotatges, atemptats, heretgies i rituals satànics. De ben segur que només amb el seu caminar ho podrà identificar tombat al sofà des de el seu televisor de plasma.

Aquí ningú és innocent tothom l’ha feta i la farà i més val que estigui tothom controlat. De res serveix educa, formar ni atendre els qui tenen problemes, el que s’ha de fer és vigilar, pressionar i esperar que tard o d’hora en facin alguna per poder desterrar-los de la nostra vall.

Senyor Batle no menysprei el nostre present, no només oferim seguretat sinó tendència, moda, estar a l’última. Barack Obama s’esblanqueirà d’enveja al veure un poble tan diví com Sóller incentivant el control de la ciutadania, regalant la seva privacitat. Aquí no surten espontàniament Snowdens, Mannings o Assanjos traïdors sinó petits germans que no només es deixen controlar sinó que ells mateixos directament posen els mitjans.

Esperem que gaudeixi de la nostra submissió tant en directe com en diferit, des de tots els angles i en alta definició.

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.