Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Criminalització i repressió

Breu resum de la sessió 5 del judici pel cas Aachen

Publicat per dia 21 febrer 2017 – 13:39Cap comentari | 268 views

Breu resum de la sessió 5 del judici pel cas Aachen

Share to Google Plus

Text integre del grup de suport (Solidaritat Rebel) de les anarquistes de Barcelona preses a Alemanya acusades d’expropiar un banc, sobre el primer dia del judici.

A la sessió d’avui han declarat els dos treballadors de la neteja que el dia de l’atracament van trobar una bossa prop del perímetre del banc. Un d’ells ni tan sols va veure el que contenia i amb prou feines ha declarat.  L’altre, al buidar-la a la cistella va veure que hi havia una pistola i va avisar la policia. No està molt segur de si hi havia una sola bossa d’esport amb una bossa de plàstic a l’interior o havia dues bosses.

També han declarat dues policies que eren a la zona del banc després de l’atracament han acordonat la zona i que van ser alertats per l’escombriaire. Han dit que ells no van tocar la bossa i que un dels treballadors sí que ho va fer (amb guants de treball).

D’altra banda el jutge ha llegit diversos informes forenses relatius al material que hi havia dins del banc (eines, brides, un cúter que conté una empremta dactilar, etc.) i un informe per determinar si les marques trobades en la caixa forta i a la porta d’entrada a l’habitatge (al davant del banc i de la porta dels treballadors) coincidien amb les eines trobades a l’interior del banc. Aquest últim informe no és concloent.

La següent sessió es confirma pel 2 de març a les 9:00 del matí.

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.