Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Criminalització i repressió

Breu resum de la 2a sessió del judici pel cas Aachen

Publicat per dia 10 febrer 2017 – 12:25Cap comentari | 88 views

Breu resum de la 2a sessió del judici pel cas Aachen

Share to Google Plus

Text integre del grup de suport (Solidaritat Rebel) de les anarquistes de Barcelona preses a Alemanya acusades d’expropiar un banc, sobre el primer dia del judici.

Avui ha tingut lloc la segona sessió del judici contra les nostres companyes acusades d’atracar una sucursal del Pax-Bank a Aquisgrà (Alemanya).
Han declarat 3 testimonis de l’acusació. Dues treballadores de la neteja del banc i una vianant propera al perímetre del banc que va veure gent comportar-se de forma “sospitosa” i que va alertar a la policia.

En general la versió dels fets de les 2 treballadores quant al primer moment era bastant diferent i en ocasions contradictòria, variaven en el nombre de persones que van participar en l’assalt; la primera d’elles indicava que hi havia una dona amb una perruca de color vermell (la perruca de la qual no reconeixia en les fotos que li va ensenyar el jutge) i 3 o 4 persones en total, mentre que la segona recordava a una dona rossa (no estava segura si portava perruca o no) i a 6 persones en total i no recordava si hi havia 1 o 2 dones.

La primera ha testificat que la dona simplement li va mostrar una pistola sense arribar a apuntar-la mai directament i la segona que la van apuntar directament i es mostrava dubitativa davant les preguntes del jutge de si li havien amenaçat de mort en cas de cridar.

La tercera testimoni ha manifestat haver observat a un grup de 5 o 6 persones, entre elles dues dones, una de pèl llarg i negre i una altra de pèl ros. A més, segons recordava, una de les 6 persones tenia trets asiàtics i totes elles semblaven estudiants.

La fiscal i el jutge han preguntat a totes les testimonis si reconeixerien entre les persones presents a alguna de les possibles participants en l’atracament, pregunta a que totes han contestat negativament.

Entre el públic hi havia un policia de paisà que participa de la investigació, prenent notes i observant a tothom dins i fora de la sala. Quan l’advocada l’ha interpel·lat, ha hagut de reconèixer que és un policia de LKA (Landeskriminalamt) i la fiscal ho ha justificat dient que la recerca segueix oberta.

S’ha confirmat que la següent sessió tindrà lloc el dilluns 13 de febrer a les 9:00

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.