Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Criminalització i repressió

Breu resum de la 2a sessió del judici pel cas Aachen

Publicat per dia 10 febrer 2017 – 12:25Cap comentari | 302 views

Breu resum de la 2a sessió del judici pel cas Aachen

Share to Google Plus

Text integre del grup de suport (Solidaritat Rebel) de les anarquistes de Barcelona preses a Alemanya acusades d’expropiar un banc, sobre el primer dia del judici.

Avui ha tingut lloc la segona sessió del judici contra les nostres companyes acusades d’atracar una sucursal del Pax-Bank a Aquisgrà (Alemanya).
Han declarat 3 testimonis de l’acusació. Dues treballadores de la neteja del banc i una vianant propera al perímetre del banc que va veure gent comportar-se de forma “sospitosa” i que va alertar a la policia.

En general la versió dels fets de les 2 treballadores quant al primer moment era bastant diferent i en ocasions contradictòria, variaven en el nombre de persones que van participar en l’assalt; la primera d’elles indicava que hi havia una dona amb una perruca de color vermell (la perruca de la qual no reconeixia en les fotos que li va ensenyar el jutge) i 3 o 4 persones en total, mentre que la segona recordava a una dona rossa (no estava segura si portava perruca o no) i a 6 persones en total i no recordava si hi havia 1 o 2 dones.

La primera ha testificat que la dona simplement li va mostrar una pistola sense arribar a apuntar-la mai directament i la segona que la van apuntar directament i es mostrava dubitativa davant les preguntes del jutge de si li havien amenaçat de mort en cas de cridar.

La tercera testimoni ha manifestat haver observat a un grup de 5 o 6 persones, entre elles dues dones, una de pèl llarg i negre i una altra de pèl ros. A més, segons recordava, una de les 6 persones tenia trets asiàtics i totes elles semblaven estudiants.

La fiscal i el jutge han preguntat a totes les testimonis si reconeixerien entre les persones presents a alguna de les possibles participants en l’atracament, pregunta a que totes han contestat negativament.

Entre el públic hi havia un policia de paisà que participa de la investigació, prenent notes i observant a tothom dins i fora de la sala. Quan l’advocada l’ha interpel·lat, ha hagut de reconèixer que és un policia de LKA (Landeskriminalamt) i la fiscal ho ha justificat dient que la recerca segueix oberta.

S’ha confirmat que la següent sessió tindrà lloc el dilluns 13 de febrer a les 9:00

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.