Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Ciutat, Criminalització i repressió, Estat espanyol i el Món, Illes Balears i Pitiüses, Lluita de carrer i acció directa, Okupació i espais alliberats

A Palma la policia intenta frenar amb càrregues, persecucions i 4 detinguts la solidaritat amb Can Vies

Publicat per dia 29 maig 2014 – 8:18Cap comentari | 206 views

A Palma la policia intenta frenar amb càrregues, persecucions i 4 detinguts la solidaritat amb Can Vies

Share to Google Plus

Amb una contundenci desmesurada, el Cuerpo Nacional de Policia ha volgut marcar terreny. Ser protagonista d’una jornada que havia de ser tranquil·la. Pacífica. Senzillament solidària amb les companyes de Can Vies, amb els 17 anys de milers de projectes, somnis i alternatives enfonsades en poques hores per l’obstinació d’uns polítics piròmans que o bé res entenen o massa que temem.

Des d’Alerta Solidària condemnam l’actuació policial i denunciam el seu caràcter clarament polític. Res justificava les càrregues. Només la ràbia de veure com l’espurna social és a punt de prendre i amb ella es cremaran els privilegis, abusos, estafes, desfalcs, persecucions i atemptats a la nostra cultura i territori.

Cap a les vuit començava la concentració i vora tres quarts d’hora més tard s’iniciava una marxa pel carrer 31 de desembre. Allà la policia va fixar el punt de bloqueig i és on va començar a carregar per dissoldre tothom a cops de porra. Entre les corredisses, fins a la plaça Abú Yahya, quatre detinguts. Un d’ells ha quedat en llibertat en poques hores. Un altre, menor d’edat passades les onze de la nit. Per avui a s’horabaixa haurien de passar a disposició judicial els altres dos detinguts.

Alerta Solidària convocam concentració de suport als detinguts, tot exigint la seva llibertat sense càrrecs, a les 16:30 a la part darrera dels Jutjats de Via Alemanya.

Ahir vàrem sortir al carrer per la solidaritat amb Can Vies. Per la necessitat de Can Vies. Per tenir un futur ple de llibertat i dignitat. Ple de Can Vies!

#EfecteCanVies
#Guanyarem!

Alerta Solidària

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.