Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Conflictes, imperialisme i militarisme, Difusió i pensament crític, Drets bàsics, Economia alternativa, Especial Objecció Fiscal, Estat espanyol i el Món, Illes Balears i Pitiüses

Segueix la campanya d’objecció fiscal. Ja ets objectora?

Publicat per dia 4 juny 2012 – 11:35Cap comentari | 248 views

Segueix la campanya d’objecció fiscal. Ja ets objectora?

Share to Google Plus

INTRODUCCIÓ

Denunciam un sistema injust que basa el seu creixement en l’espoli incessant de pobles, cultures i entorns naturals.

Estam sofrint una dictadura financera i militar (o policial) basada en el deute, que quan no és suficient recórrer a la guerra. Per no veure’ns aixafats per tal macabra dinàmica, és precís generar entre tots una altra economia. Per defensar-mos junts dels atacs de l’Estat i del mercat, que són cada vegada més devastadors, hem de compartir i millorar les eines per a la desobediència, però sobre tot no témer posar-les en pràctica.

Ara que l’estat augmentarà els impostos i les multes, alhora que vendrà més empreses públiques i reduirà cada vegada més les despeses i prestacions socials. És el moment de construir un altre sector públic que no puguin retallar, un sector públic popular, gestionat entre tots i mantingut per tots. És precís generar un teixit social nou, recuperar la solidaritat i encarar directament nosaltres, la manera de satisfer les nostres necessitats.

Si volem poder desenvolupar diverses formes de lluita, també hem de poder trobar-mos i saber consensuar una estratègia global, que ens permeti integrar i defensar, cada una de les victòries particulars.

Avui quan clarament la injustícia és llei, més que mai la rebel·lió ha de ser el nostre únic deure. No hi cap la por quan hem de decidir, si anam a posar fre a aquells que aniquilen el món o anem a mirar cap a altre costat. Amb la indignació no n’hi ha prou, els poderosos no entenen de diàleg. No té sentit protestar perquè bancs i exèrcits manegen el món, per després deixar que es segueixin finançant amb el fruit del nostre treball. És el moment de transformar, d’afirmar, de prendre la vida amb les nostres mans. Si pensam que un altre món és possible, aquest necessitarà de recursos, aprofundim en altres formes d’intercanvi, de desobediència fiscal, de creació de riquesa. Aquí presentam una proposta de creació de recursos comunitaris, que pretenem sufragar-amb diferents formes d’insubmissió fiscal. Tots ens beneficiarem d’aquesta iniciativa, així que és important que tots ens fem partícips.

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.