Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Ciutat, Conflictes, imperialisme i militarisme, Lluita de carrer i acció directa

Acció a Palma Jove contra l’exèrcit espanyol

Publicat per dia 26 març 2014 – 13:03Cap comentari | 252 views

Acció a Palma Jove contra l’exèrcit espanyol

Share to Google Plus

En rebuig a la convivència entre Palma Jove i l’exèrcit espanyol, l’assemblea d’Arran Palma ha realitzat una acció que ha consistit en la penjada de 3 pancartes al local de l’entitat municipal i carrers propers.

A continuació podeu trobar el comunicat que ens han fet arribar  i una galeria d’imatges:

El passat 23 de març el Diario de Mallorca publicava un acte previst per avui al local de Palma Jove, servei d’informació juvenil de l’Ajuntament de Palma, on s’animaria al jovent de la ciutat a allistar-se a l’exèrcit espanyol com a via de sortida per l’atur. Durant l’horari de la xerrada, Arran Palma hem realitzat una acció de rebuig que ha consistit en la penjada de tres pancartes, una al local de l’entitat municipal i dues més a llocs propers a aquest.

D’aquesta manera el jovent independentista, socialista i feminista de Ciutat volem mostrar la nostra oposició frontal a actes com aquest. El fet és que el Partit Popular utilitza serveis municipals per, al més pur estil colonial, reclutar joves castigats per l’atur per utilitzar-los com a carn de canó  als seus projectes imperialistes. No podem oblidar que l’exèrcit espanyol, com a part de l’OTAN, participa activament dins les missions intervencionistes d’aquesta.

Tampoc serà benvingut mai l’exèrcit espanyol ni a Palma, ni a Mallorca, ni a cap lloc dels Països Catalans. Part fonamental de les forces d’ocupació, aquesta entitat militar sempre ha destacat per la seva actuació repressiva. És la mateixa constitució espanyola la que li assigna la tasca d’assegurar la dominació del nostre poble, negant-nos el dret a l’autodeterminació.

El jovent de Palma rebutjam la presència de l’exèrcit espanyol als nostres carrers, i més encara quan va de la mà de l’ajuntament, i aprofita la crisi per engreixar les seves files. Arran fem una crida al record dels anys de les campanyes dels insubmisos, i a no caure al parany espanyolista i imperialista.

Fora les forces d’ocupació! Que se’n vagin!

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.