Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Ciutat, Coneixement lliure, Illes Balears i Pitiüses

Sopar en suport a Cultura Obrera

Publicat per dia 4 febrer 2011 – 14:10Cap comentari | 227 views
Share to Google Plus

Sopar de suport a Cultura Obrera
Pel proper dissabte 12 de febrer ens trobarem en el que hem anomenat Sopar de Suport a Cultura obrera. I quan parlem de suport no  només ens referim al suport econòmic, que sempre és benvingut i  necessari, sinó també al suport humà. Es tracta d’un acte per fer  pinya, de reafirmació.
Per això, a més d’omplir la panxa, des de la redacció del periòdic  aprofitarem per explicar-vos la nostra situació actual i escoltarem  les diferents visions i propostes que hi puguin haver al respecte.

També, com veieu a l’anunci, el sopar serà vegetarià (dins de les  nostres possibilitats ecològic, local i de temporada) i serà  acompanyat d’una actuació musical.

Si vos animau a venir, necessitam que vos apunteu per saber quanta  gent vindrà. Ho podeu fer entre els dies 5 i 10 de febrer enviant-nos  un correu electrònic a cultura_obrera (@) riseup.net. Pensau que hi ha  places limitades i que una vegada apuntades comptam amb vosaltres.

Tot començarà a les 21 hores del dissabte 12 de febrer i tindrà lloc  al local de la CNT i l’Ateneu Llibertari Estel Negre (carrer del Palau  Reial 9-1r) de Ciutat.

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.