Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Autodeterminació, Illes Balears i Pitiüses, Lluita de carrer i acció directa, Països Catalans, Publicació oberta

Via Catalana a Eivissa

Publicat per dia 9 setembre 2013 – 16:43Cap comentari | 265 views

Via Catalana a Eivissa

Share to Google Plus

Aquesta notícia s’ha enviat mitjançant publicació oberta! Vos convidam a elaborar lliurement les vostres pròpies notícies. Basta que empleneu aquest formulari i no oblideu respectar la guia d’estil i revisar els principis, objectius i criteris de publicació del projecte contrainfo.cat.

Aquest diumenge, 8 de setembre, s’ha realitzat a Eivissa la cadena humana de la Via Catalana organitzada per Eivissa pels Països Catalans. Des de Sa Bassetja hem participat activament a l’acte al qual han assistit més de 200 persones, per reivindicar la unitat dels Països Catalans i la necessitat d’un procés d’alliberament nacional.

 Sa Bassetja, assemblea alternativa d’Eivissa, lluitem per la independència del PPCC i pensem que la creació d’un nou estat no ens pot dur a un alliberament total si no trenquem amb l’actual sistema capitalista i heteropatriarcal que ens opremeix com a persones i com a poble.

Independéncia per canviar-ho tot!!

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.