Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Autodeterminació, Defensa del català, Ecologia, Illes Balears i Pitiüses, Països Catalans, Publicació oberta

Tot preparat per la III Marxa Feim Cim, Reivindiquem la Diada de Mallorca

Publicat per dia 17 desembre 2014 – 17:48Cap comentari | 289 views
Share to Google Plus

Aquesta notícia s’ha enviat mitjançant publicació oberta! Vos convidam a elaborar lliurement les vostres pròpies notícies. Basta que empleneu aquest formulari i no oblideu respectar la guia d’estil i revisar els principis, objectius i criteris de publicació del projecte contrainfo.cat.

Enguany ja serà el tercer any que amb motiu de la Diada de Mallorca CIM (Col·lectiu Independentista de Muntanya) organitza una excursió sota el lema ’’Feim Cim, Reivindiquem la Diada de Mallorca’’. L’excursió d’enguany tendrà lloc al Puig Tomir, el diumenge 21 de desembre.

Aquesta excursió és l’activitat principal que organitza CIM amb motiu de la Diada de Mallorca, cal recordar també que aquest col·lectiu es troba dins l’Esquerra Independentista de Mallorca i juntament amb la resta d’organitzacions convoquen a la manifestació del 30 de desembre.

L’any passat l’excursió tengué lloc a Valldemossa i es pujà el Puig Caragolí i fa dos anys la muntanya protagonista de la marxa fou el Puig Galatzó. El punt de quedada d’enguany serà el diumenge 21 a les 8 del matí a l’antiga estació de busos del carrer Eusebi Estada per fer cotxada. Pels qui hi vulguin anar directe, a les 9 s’ha quedat a la finca de Binifaldó des d’on s’iniciarà l’excursió.

ESDEVENIMENT AL FACEBOOK: https://www.facebook.com/events/321799291357197/?ref_dashboard_filter=upcoming&source=1

cim-20141

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.