Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Autodeterminació, Ciutat, Difusió i pensament crític, Illes Balears i Pitiüses, Lluita de carrer i acció directa, Països Catalans

La CUP Alternativa d’Esquerres presenta el seu projecte a Mallorca

Publicat per dia 9 novembre 2012 – 10:50Cap comentari | 283 views

La CUP Alternativa d’Esquerres presenta el seu projecte a Mallorca

Share to Google Plus

Sílvia Portell.

Prop d’una setantena de persones varen assistir ahir a la conferència “La CUP al Parlament?” organitzada per Endavant Mallorca. L’acte va comptar amb la presència de les candidates Anna Gabriel (membre del consell polític de la CUP) i David Fernàndez (cap de llista per la circumscripció de Barcelona).

La primera part de l’acte va servir perquè les ponents fessin una mica de repàs de què és la CUP i com ha anat creixent des dels primers regidors del 2003 fins a les eleccions municipals del 2011. A més, les dues activistes de la CUP van explicar amb deteniment el procés que ha s’ha seguit per acabar decidint concórrer a les eleccions del Parlament de Catalunya. En aquest sentit, van explicar que la CUP i les seves candidates hauran de fer un gran esforç per seguir obrint el projecte del municipalisme a tot el moviment de l’Esquerra Independentista i a molts altres moviments socials, entitats i col·lectius.

La candidata Anna Gabriel també va destacar la importància d’una possible entrada de la CUP al Parlament de Catalunya pel què fa a la construcció nacional dels Països Catalans, un dels principals objectius de la CUP d’ençà de la seva fundació. Gabriel expressà el convenciment que la CUP, si hi aconsegueix representació, seguirà teixint vincles amb Mallorca i la resta de territoris del país, per impulsar la CUP a tots els pobles i ciutats, però també per poder visualitzar els Països Catalans en un parlament autonòmic com el del Principat.

Entre el públic s’hi van poder veure membres de diversos col·lectius i entitats d’arreu de l’Illa entre els quals Albaïna, Arran, SEPC, Xítxeros amb empenta, CGT, Solidaris Encausats de Bunyola, Revolta Global, Ateneu Popular de Palma, OCB o STEI, entre d’altres.

Cap comentari »

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.