Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Autodeterminació, Coneixement lliure, Difusió i pensament crític, Ecologia, Economia alternativa, Estat espanyol i el Món, Publicació oberta

Dreceres cap a la revolució integral: un documental sobre un canvi

Publicat per dia 9 desembre 2012 – 15:30Cap comentari | 194 views

Dreceres cap a la revolució integral: un documental sobre un canvi

Share to Google Plus

Aquesta notícia s’ha enviat mitjançant publicació oberta! Vos convidam a elaborar lliurement les vostres pròpies notícies. Basta que empleneu aquest formulari i no oblideu respectar la guia d’estil i revisar els principis, objectius i criteris de publicació del projecte contrainfo.cat.

La bona gent de “Inlakesh” ha engegat un Verkami per finançar el documental ”Dreceres, la revolució integral”.

Així defineixen el projecte a la seva pàgina web:

DRECERES: la revolució integral

En un sistema en decadència, davant d’una crisi sistèmica, hi ha gent que fent front a la dificultat, traça línies imaginàries, camins nous, inevitables. Traços orgànics, que pretenen desdibuixar els mapes lineals, estàtics i fixes del sistema dominant.

Volem fer un documental sobre els processos de canvi de persones que han escollit desvincular-se  del sistema capitalista, i optar per altres maneres de relacionar-se, de viure, de consumir y d’usar el temps.

Aquest documental es cola a la vida de persones que s’han atrevit a desafiar les estructures d’aquest sistema, per dibuixar camp a través, rutes més coherents amb la realitat que vivim.

Creiem que aquesta crisi va molt més enllà de l’economia, que en realitat és una oportunitat per replantejar-nos la manera de fer les coses. Sabem que hi ha gent que està duent a terme la seva lluita quotidiana per a crear el món en el que vol viure.

I més que preocupar-nos, volem auto-ocupar-nos i motivar-nos en trobar col·lectivament sortides d’emergència, rutes encara per descobrir o qualsevol drecera que ens porti a una altra realitat.

Des de el nostre llenguatge, que és l’audiovisual, volem participar en la creació de nous referents i subratllar la importància de retratar aquests processos encara embrionaris, però carregadíssims de futur.

Serà un projecte amb llicència creative commons, perquè es difongui lliurement i pugui inspirar altres iniciatives transformadores.

Podeu trobar més informació a la seva pàgina: http://dreceresdoc.wordpress.com.

Els hi donam un cop de mà?

Cap comentari »

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.