Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Autodeterminació, Ciutat, Països Catalans, Publicació oberta

Concentracions per a un acord en el que Mas deixi pas

Publicat per dia 7 gener 2016 – 12:231 Comentari | 559 views
Share to Google Plus

Aquesta notícia s’ha enviat mitjançant publicació oberta! Vos convidam a elaborar lliurement les vostres pròpies notícies. Basta que empleneu aquest formulari i no oblideu respectar la guia d’estil i revisar els principis, objectius i criteris de publicació del projecte contrainfo.cat.

A tres dies perquè s’esgoti el termini per arribar a un acord per a la investidura d’un president de la Generalitat de Catalunya o convocar unes noves eleccions, s’estan difonent diverses concentracions arreu dels Països Catalans per demanar un acord entre Junts per Sí i la CUP per part de l’Assemblea Nacional Catalana, i per tal de «forçar» l’actual president en funcions, Artur Mas, a renunciar la presidència del Principat.

Una d’aquestes convocatòries, amb el lema «La independència a un pas. Demanem al president el pas que desencalli el procés» i l’etiqueta #MasDeixaPas, crida a la concentració avui dijous a les 19 h davant l’Ajuntament de Palma.

mas deixa pas

1 Comentari »

  • Ni Deu, Ni AMOS. escrigué:

    Que tendre!. Els fidels súbdits de les colònies demanant-li al gran *pachá de la troica, les retallades i la Merkel que tingui a ben dignar-se a passar a l’ombra (que no a deixar de robar) pel ben de l’imperi. El que s’ha dit, la dolçor divina! (Llàstima que he vist la noticia tard, men hagés agradat anar a veure la desfilada de cipayos).

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.