Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Antifeixisme i xenofòbia, Illes Balears i Pitiüses

[Nota informativa] #KurdoLlibertat ha tengut el judici aquest matí

Publicat per dia 9 febrer 2017 – 14:411 Comentari | 578 views

[Nota informativa] #KurdoLlibertat ha tengut el judici aquest matí

Share to Google Plus

Bon dia a tothom, avui 9/2/2017 m’ha jutjat la sala de lo penal núm 7 de Palma, el meu únic delicte ha estat defensar-me d’una agressió feixista. Degut a la meva reincidència la probabilitat d’entrada a presó era molt alta. En aquestes circumstancies s’ha arribat a un acord amb totes les parts, en el qual m’he vist forçat a declarar-me culpable d’haver infligit una sèrie de lesions a la “pobre víctima”, evitant l’entrada a presó de forma momentanea. No obstant, la història encara no ha acabat i encara existeix un risc real d’entrada a la presó durant 6 mesos per culpa de la pena del muntatge policial anterior, a més de les elevades costes judicials. Per tots aquests motius encara segueix activa la campanya de solidaritat del cas que s’obre amb l’acte d’avui a l’horabaixa a Àgora Palma a les 18:00 h amb el suport dels companys i companyes de Dalla ObreraFront Anticapitalista Estudiantil.Memòria de Mallorca SEPC UIB

Torn a recalcar la importància de la solidaritat obrera que s’ha de produir SEMPRE SENSE CAP MENA DE SECTARISME SELECTIU, hem de tenir clar que la repressió capitalista i la feixistització de l’estat no fa distincions i no atura de copejar a tota la dissidència revolucionaria i al conjunt dels moviments socials.

No pens donar ni una passa enrere, seguim endavant, per la justícia social, per la llibertat dels pobles del món, VISCA LA LLUITA DE LA CLASSE OBRERA!!!!!!

Kurdo.

Des de contrainfo.cat hem pogut parlar amb ell i tot i manifestar una relativa calma per tot el procés, explica que encara hi ha possibilitat d’entrar 6 mesos a la presó -tot i que es rebaixarien a 3 pel tercer grau- . Malgrat això, lluitarà perquè no sigui així. No entrar a la presó comportarà que haurà d’anar alerta, ja que qualsevol petit entrebanc podria fer que ingrés automàticament. Des de fa 10 anys diu tenir aquesta sensació d’incomoditat, i continua alerta per no tenir cap problema que comportés una imminent entrada.

En paraules seves: “I si entr, res avergonyir-me, una experiència més, soc conscient de que soc innocent o simplement que no es cap delicte ser antifeixista”.

1 Comentari »

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.