Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Antifeixisme i xenofòbia, Feminisme, sexualitats i antipatriarcat, Publicació oberta

Estupideses i masclisme segons color de pell

Publicat per dia 15 gener 2016 – 18:30Cap comentari | 234 views

Estupideses i masclisme segons color de pell

Share to Google Plus

Aquesta notícia s’ha enviat mitjançant publicació oberta! Vos convidam a elaborar lliurement les vostres pròpies notícies. Basta que empleneu aquest formulari i no oblideu respectar la guia d’estil i revisar els principis, objectius i criteris de publicació del projecte contrainfo.cat.

Estic fart. Sí, completa i definitivament fart: d’idiotes i d’imbècils. Perquè? Doncs ara mateix ho explico. Procedim ja.

Jo no veig un musulmà possessiu, agressor, violent, assassí i violador: veig sola i senzillament un home masclista i patriarcal, que és agressor, violent, assassí i violador, independentment de si és musulmà, budista, cristià, hindú o fidel de qualsevol altre credo. Això sobra i està de menys, no ha de comptar. I ho dic jo, que sóc laic i ateu.

Hi ha gent cruel i gent bona en totes les religions, cultures, races i països del planeta igual que hi ha masclisme i violència de gènere i a la vegada hi ha feminisme i lluita per la igualtat en tots els racons del planeta. I la prova d’això és que entre els 31 agressors de Colònia també havia 13 alemanys, a més dels 18 musulmans africans i asiàtics; apart, que a Espanya, país occidental i de tradició cristiana, des del començament del nou any, ja hi ha hagut una molt alarmant quantitat de feminicidis, apart d’evidents violacions i agressions masclistes no denunciades. Alhora, a Síria i al Kurdistan (Àsia), terres de tradició musulmana, cristiana i jueva -però avui també laica i atea-, es veu com les guerreres de l’Exèrcit Sirià i les del PKK (Partit dels i de les Treballador@s del Kurdistan) maten sense por ni vacil·lació els guerrillers terroristes i els violadors del DAESH (Estat Islàmic).

Ja n’hi ha prou, de racisme demagog i de xenofòbia populista. Qui és racista no és d’esquerres, ni progressista, ni és una persona digna ni bona de veritat, perquè només li interessarà que l’estranger ”no toqui” a les dones del seu país mentre li donarà igual o fins i tot donarà suport a la violència de gènere en el seu propi país; i, sens dubte, tampoc serà feminista d’aquesta manera perquè el feminisme és lògicament de classe, de raça i interseccional.

Cal notar doncs, que els qui han propagat des dels mitjans de comunicació aquest racisme i aquesta xenofòbia tan salvatges, extremistes i ultradretans, són els mateixos facciosos i reaccionaris que anomenen ”nazis” a la gent feminista; i que no només no han lluitat per la igualtat de gènere, sinó que a més han promogut el masclisme i el patriarcat més arcaics i bruts.

La seva filosofia, definitivament, es basa en: ”sí al patriarcat i a la violència masclista; però ordenadament: jo al meu país amb la meva religió contra les dones del meu país, i els altres homes amb la seva religió en els seus respectius països contra les dones dels seus respectius països”.

FÀSTIC. FÀSTIC. FÀSTIC.

Almenys la contramanifestació antifeixista de Colònia de la nit abans del dilluns 4 de gener sortí exitosa. De moment tenim prou clar que, com digué en certa ocasió Ernesto ”Ché” Guevara: ”Si el present és de lluita, el futur és nostre”.

# Bastadhipocresia #PurpleWashingNo # FeminismeSí #IgualtatSí #XenofòbiaNo #RacismeNo

 

 

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.