Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » #VagaIndefinidaDocents, Antifeixisme i xenofòbia, Criminalització i repressió, Defensa del català, Drets bàsics, Illes Balears i Pitiüses, Lluita de carrer i acció directa, Politiqueig

Estendards i senyeres als centres educatius per “aprofitar els darrers dies de llibertat”

Publicat per dia 22 desembre 2013 – 23:48Cap comentari | 199 views

Estendards i senyeres als centres educatius per “aprofitar els darrers dies de llibertat”

Share to Google Plus

Dia 19 de desembre es va aprovar al Parlament de les Illes Balears la Llei de símbols, que posa en evidència, una vegada més, l’autoritarisme del Govern i la croada en contra de la llengua catalana a les Illes.

La retirada d’aquesta llei era una de les 10 demandes que feia l’Assemblea de Docents com a objectius de la vaga indefinida. Malgrat l’aprovació en solitari d’aquesta llei, l’Assemblea no s’ha fet enrere i convidà els centres educatius a desplegar els llaços que encara tenen molts d’aquests a les façanes a fi de reconvertir-los en senyeres i estendards. Aquesta iniciativa es va dur a terme sota el lema ‘Aprofitam els darrers dies de llibertat’. A més, aquesta acció es lliga amb la Diada de Mallorca i la Festa de l’Estendard que tendran lloc aquesta setmana a l’illa. L’Estendard passa, doncs, a esdevenir aquests dies un símbol de protesta als instituts i escoles de les Illes. Així, irònicament, la col·locació de l’Estendard als centres s’entén com una “activitat cultural d’absoluta normalitat, que no pot ser perseguida per cap mesura coercitiva”.

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.