Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Antifeixisme i xenofòbia, Ciutat, Corrupció, Criminalització i repressió, Drets bàsics, Ensenyament, Estat espanyol i el Món, Illes Balears i Pitiüses, Lluita de carrer i acció directa, Politiqueig

El SEPC mostra el seu suport als estudiants reprimits de València

Publicat per dia 18 febrer 2012 – 21:48Cap comentari | 245 views
Share to Google Plus

 

El Sepc Mallorca hem mostrat al davant de Delegació de Govern el nostre suport als companys valencians detinguts i reprimits per la policia espanyola en defensa d’un ensenyament de qualitat!

Durant l’acte, totalment pacífic, i que consistia tan sols a fer-se la fotografia, han aparegut fins a 3 furgons de policia espanyola i ha intervingut també la Guàrdia Civil.

Ens han identificat i, després de 20 minuts esperant, hem demanat si realment era necessari tant de temps per apuntar quatre dades, moment en el qual han coaccionat i empès a un de nosaltres per dirigir-se a ells en català.

Per un ensenyament públic, popular, català, antipatriarcal i de qualitat: tots i totes som IES Lluís Vives! I fora les forces d’ocupació!

A més de tot això, ha fet el següent comunicat:

La premsa calla, el poble parla.

Fem una crida a tota la comunitat educativa, a tots els centres de secundària i d’universitats d’arreu del país a mostrar la nostre solidaritat amb l’IES Lluís Vives i la revolta de l’educació que està vivint València aquest dies.

Concentracions a les entrades o patis de les escoles, aturades de 2 minuts, cartells, pancartes o qualsevol mostra de suport, que és dugui a terme en solidaritat amb les companyes de València. De la mateixa manera a les diferents universitats.

Dilluns hem d’aconseguir que el màxim nombre de persones, de centres, universitats viles i ciutats mostrin la seva solidaritat envers aquesta barbaritat, amb la idea de fer un recull d’imatges, de cartells, concentracions, pancartes etc!

SI TOQUEN VALÈNCIA, ENS TOQUEN A TOTS

ENSENYAMENT PÚBLIC I DE QUALITAT

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.