Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Antifeixisme i xenofòbia, Artà, Criminalització i repressió, Publicació oberta

[Crònica] Trobada per la llibertat d’expressió a Artà: suport a Valtonyc

Publicat per dia 6 febrer 2017 – 11:481 Comentari | 451 views

[Crònica] Trobada per la llibertat d’expressió a Artà: suport a Valtonyc

Share to Google Plus

El públic es va bolcar dissabte en suport del la llibertat d’expressió i del raper Valtònyc, que el proper dimecres dia 8 de febrer haurà d’enfrontar un judici a l’Audiència Nacional, a Madrid, on li demanen 3 anys i 8 mesos de presó, a més de 4.000 euros de multa.

La gent omplí de gom a gom el hall del Teatre d’Artà, on una vintena llarga d’artistes de les més variades disciplines artístiques varen mostrar el seu suport al raper mallorquí i el rebuig a les agressions a la llibertat d’expressió o, en paraules de Miquel Mestre, poeta, actor i autor teatral, en rebuig a tots els atacs a la Llibertat: en singular i en majúscula.

L’acte es va iniciar amb la cercavila de TremolArtà, la batucada local, i va acabar amb el grup de DJs SOM Vinils. Entre mig, varen actuar des de solistes de xelo barroc, cantautors, grups de hard rock, monologuistes, xeremiers, un pallasso, grups de folk, xeremiers i un llarg etc.

Els organitzadors, gent de l’entorn de Valtònyc, que fa feina a un comerç d’Artà, volen mostrar el seu agraïment al públic assistent, a la vintena d’artistes i grups participants, i també i especialment als treballadors i direcció del Teatre d’Artà, sense la col.laboració dels quals hauria estat impossible organitzar aquest acte de solidaritat i defensa de la llibertat d’expressió.

Cal recordar que tots els grups van actuar gratuïtament, igualment gratuïta va ser l’aportació de coques ensimades i coques de dos comerços locals que no han volgut fer públiques les seves donacions.

De la recaptació bruta s’han de descomptar 38€ de la impressió dels cartells i el cost de la cervesa extra que va posar el col·lectiu Malalts de birra, que en va donar barril. Al final es va acabar tot. L’entrada era gratuïta i tot el recaptat ha estat fruit de les aportacions voluntàries del públic.

1 Comentari »

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.