Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Antifeixisme i xenofòbia, Ciutat, Corrupció, Criminalització i repressió, Difusió i pensament crític, Drets bàsics, Illes Balears i Pitiüses, Manacor, Sóller

Crònica dels actes de suport als 4 independentistes

Publicat per dia 13 abril 2012 – 10:02Cap comentari | 381 views
Share to Google Plus

Fa uns dies es varen organitzar a Manacor i a Sóller actes de suport a les quatre persones independentistes imputades arran de la manifestació de la Diada de Mallorca de l’any 2010. Com recordareu, es varen produir diversos incidents quan la policia espanyola i un grup de feixistes atacaren la manifestació de l’Esquerra Independentista. Quatre independentistes varen ser detingudes i acusades, en un expedient farcit de mentides i contradiccions. Ara, s’està a l’espera del judici, que serà dia 18 de juny.

El grup de suport organitzà aquests actes per difondre la situació d’aquestes persones i n’ha elaborat una petita crònica:

Els dies 30 i 31 de març la campanya de solidaritat amb les independentistes va arribar a Manacor i Sóller. A ambdós pobles s’hi va dur a terme una xerrada per part de tres de les persones encausades, a més de Martí Majoral, d’Alerta Solidària. A continuació es va fer un sopar per recaptar fons per la campanya, que va allargar la vetllada, on es va continuar parlant de la repressió a Mallorca o dels reptes que l’Esquerra Independentista trobarà els propers anys, així com la feina del col·lectius locals que hi ha a Mallorca.

Des de de la campanya volem donar les gràcies a Xítxeros amb Empenta i al Col·lectiu Albaïna per mostrar el seu suport i solidaritat amb aquestes quatre persones. A hores d’ara la campanya continua amb més força que mai!!

Més info: http://absoluciomallorquins.wordpress.com/

Cap comentari »

1 Pingbacks »

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.