Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Antifeixisme i xenofòbia, Ciutat, Corrupció, Drets bàsics, Illes Balears i Pitiüses, Lluita de carrer i acció directa, Marratxí

Acció directa i pudent a la farmàcia de Bauzá

Publicat per dia 19 abril 2013 – 13:50Cap comentari | 296 views
Share to Google Plus

x2_1146fa9d

Avui dematí una piulada de José Ramón Bauzá ha fet saber d’un atac rebut a la farmàcia de la seva propietat. Resulta que ahir la farmàcia que té a Marratxí despertà plena de fems i amb una pintada que deia “El pueblo”.

El comentari de Bauzá al Twitter condemnà l’acció:

Captura de 2013-04-19 14:28:56

Cal recordar que la farmàcia de Bauzá s’ha vist immersa en una situació polèmica, ja que hi ha un procés judicial obert per una presumpta incompatibilitat de càrrecs. A més a més, sembla que hi ha certes irregularitats amb la facturació de la farmàcia del president.

Aquest no ha estat el primer acte de protesta que es realitza a l’indret assenyalat del Pont d’Inca Nou. Ja fa uns mesos, les Padrines i Padrins Flauta es dirigiren fins a la farmàcia de Bauzá per protestar contra les retallades a l’àmbit sanitari.

Durant aquests darreres dies destaquen, doncs, s’ha pogut respirar un augment de la combativitat al carrer i de l’acció direct. Les instal·lacions del PP, juntament amb els bancs i empreses amb pràctiquesexopressores han estat el blanc de diferents col·lectius. Exemples d’això són els escarnis (escraches), encara no exercits a l’illa, l’atac produït a la seu del PP a Ciutat, l’atac a Barclays o al Forn de Campos i Mercadona.

 

 

 

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.