Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Antifeixisme i xenofòbia, Ciutat

1 any de l’atac al Casal

Publicat per dia 25 octubre 2015 – 18:30Cap comentari | 275 views

1 any de l’atac al Casal

Share to Google Plus

Ahir, dia 24 d’octubre fa just un any de la greu agressió que es va produïr al Casal Popular Voltor Negre per part d’una quinzena de nazis de Supporters Mallorca: grup que exhibeix simbologia feixista amb impunitat, entraren amb violència al Casal quan s’hi celebrava un acte de l’Assemblea Antipatriarcal. Durant l’atac varen llançar cadires i taules del propi Casal, trencant els vidres de l’entrada i diversos béns materials del local.

No és la primera vegada que el Casal sofreix atacs feixistes per part de diversos grups i/o persones. Però aquest fou l’atac més directe i sense escrúpols que ha patit; i tenint això en compte encara no hi ha hagut detencions ni s’ha avançat en el cas per tal de trobar els responsables de l’agressió.

Després d’un any, es denuncia la passivitat del cos de Policia Nacional i del Reial Mallorca per resoldre tant el problema a les grades com al carrer de la presència d’aquests grups de neo-nazis que campen pels carrer de Palma en total impunitat, així com les reiterades mostres de connivència entre ells. A més, s’exigeix que es trobin els responsables de l’atac.

“Amb tot això, i sense oblidar l’ANTIFEIXISME com a uns dels principis del Casal, seguirem lluitant! Seguirem lluitant per seguir construint consciència social al nostre barri, la consciència que el feixisme ens vol prendre i que nosaltres defensarem sempre; seguirem fent front a les agressions i atacs, seguirem sortint al carrer tantes vegades com faci falta per dir prou al feixisme, i seguirem amb la nostra presència obrint i fent actes al Casal.”

 ARA I SEMPRE ANTIFEIXISTES!

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.