Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Agroecologia i sobirania alimentària, Ciutat, Coneixement lliure, Economia alternativa, Ensenyament, Illes Balears i Pitiüses

Activitats d’aquesta setmana de la Universitat lliure de la plaça

Publicat per dia 20 juny 2011 – 12:26Cap comentari | 221 views

Activitats d’aquesta setmana de la Universitat lliure de la plaça

Share to Google Plus

Activitats: Dilluns 20J – Dijous 24J

DILLUNS 20:

18 – 20h : Taula redona: Experiències d’autoorganització per consumir: grups de consum ecològic a Mallorca.

Participants: Realiment, Grup de consum del Puig de St Pere, Grup de Consum d’Esporles i Cooperativa Agrohoritzontal.

21:30h: Invercanvi d’experiències amb Hördur, un dels impulsors de la revolució islandesa contra els bancs.

DIMARTS 21:

18 – 20h: Taula redona: Diferents experiències i visions sobre la situació del camp a Mallorca.

Participants: Ferran Molina (jove pagès ecològic), Gemma Madrid (Associació Es Puig d’Alanar, projecte autogestionat), Això és Vida! (cooperativa de productors ecològics) i Biel Torrens (pagès ecològic i president d’Unió de Pagesos).

DIMECRES 22:

18h: Situació del transgènics a Mallorca i explicació de la campanya de Mallorca Lliure de Transgènics, a càrrec de Jordi López (MLT).

21’30h: Projeccio: Tranxènia. La història del cuc i el panís. Col·lectiu Serindípia. Documental que explora els diferents nodes d’acció dels transgènics i exposa el conflicte que es desencadena quan aquesta nova biotecnologia impedeix el desenvolupament del model ecològic alternatiu de producció i consum.

DIJOUS 24:

19h: Taller: Què hem de saber del que menjam?. La traçabilitat dels aliments a Mallorca, a càrrec de’n Xavier.
Una xerrada-taller on es donarà a conèixer el camí i les mans per on passen els aliments frescs (fruita, verdura, carn i peix) produïts a la nostra terra. Coneixerem els distints camins que es poden donar, venda directe o venda a través dels intermediaris així com les distintes empreses que fan feina al sector.

http://uni-lliure.ourproject.org/?p=223

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.