Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » #VagaIndefinidaDocents

La Caixa de Resistència de l’Assemblea de Docents es comença a repartir

Publicat per dia 7 novembre 2013 – 8:53Cap comentari | 223 views

La Caixa de Resistència de l’Assemblea de Docents es comença a repartir

Share to Google Plus

Entre aquest dimecres, 6 de novembre i divendres 8 de novembre des de la Caixa de Resistència començaran els primers pagaments als vaguistes que així ho sol·licitaren en ajuda per resistir la tercera setmana de vaga, del 30 de setembre, al 4 d’octubre. Així, es farà compliment a la primera de les finalitats de la Caixa de Resistència, que és ajudar a mantenir viva la vaga. Ho gestiona la comissió de Caixa de Resistència i segueix el protocol de funcionament que establí l’Assemblea. L’aportació de la Caixa és de 60 € per dia, quan la retribució mitjana supera els 90 € bruts. S’ha de dir que molts dels docents han renunciat a aquesta ajuda i que la immensa majoria dels sol·licitants cobraran un sol dia. També s’ha de recordar que durant aquests 21 dies de vaga (16 setembre-6 d’octubre) hi va haver més de 40.000 jornades de vaga i que encara no se n’ha decretat el final.

La gestió es farà a Can Alcover, fins divendres 8 de novembre. Els matins, de 10 a 13; i els horabaixes, de 17 a 19.30. Les escoles de primària passaran en dos torns. Dimecres, els centres el nom del quals comencin de la A a la M; i dijous de la M a la X. Mentre que els instituts de Secundària, centres d’adults, concertats, de formació professional, el Conservatori i l’Escola d’Art Superior de Disseny ho faran el divendres.

Per acabar, s’ha de recordar que, segons consens de l’Assemblea, la funció de la Caixa de Resistència és mantenir vives les reivindicacions que motivaren la convocatòria de la vaga indefinida. Per això, els doblers recaptats aniran a: defensa i assessorament jurídic; ajuda als docents per allargar els dies de vaga; suport als companys que poguessin ser expedientats a causa d’aquesta vaga.

Més info: http://assembleadocentsib.blogspot.com.es/

Font: Mique Àngel Tortell

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.