Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » #VagaIndefinidaDocents

Art i resistència fins Nadal

Publicat per dia 10 desembre 2013 – 22:59Cap comentari | 234 views

Art i resistència fins Nadal

Share to Google Plus

Més de dos mesos després de l’exitosa subhasta d’obres d’art titulada “Artistes i mestres van plegats” , que es va realitzar per donar suport econòmic a la caixa de resistència dels docents en vaga encara queden algunes obres que no s’arribaren a vendre aquell dia.

Ara, es poden seguir aconseguint les que no es vengueren en subhasta al 50% del preu de mercat en la plana web que han creat.

En el següent text que han publicat expliquen les condicions de la venta:

Aquest Nadal encara hi ets a temps de regalar art i solidaritat amb els docents. Després de l’èxit de la subhasta ‘Artistes i mestres van plegats’ tornam a posar a l’abast de tothom la possibilitat d’adquirir qualcuna de les obres d’art cedides de forma solidària per més de dos-cents artistes. 140 obres que suposen una retrospectiva de l’art dels darrers 30 anys i amb una qualitat contrastada.

En efecte, a la subhasta es varen vendre la meitat d’obres, però encara en queden més d’un centenar a disposició de qui les vulgui adquirir abans d’acabar l’any i a la meitat de preu del valor que tenen al mercat. Dia 31 de desembre acaba el termini per adquirir obres, que es podrà fer a través d’aquest web.

Agraïm una vegada més la col·laboració de tots els artistes, dels donants d’obres i també de totes les persones les adquireixen; uns i altres han fet seva la lluita dels docents, la lluita de tots.

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.