Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Publicació oberta

Tots i totes contra Bauzá, contra la corrupció, contra La Troica i per l’autodefensa obrera.

Publicat per dia 27 abril 2014 – 17:442 Comentaris | 337 views
Share to Google Plus

Aquesta notícia s’ha enviat mitjançant publicació oberta! Vos convidam a elaborar lliurement les vostres pròpies notícies. Basta que empleneu aquest formulari i no oblideu respectar la guia d’estil i revisar els principis, objectius i criteris de publicació del projecte contrainfo.cat.

Des de les organitzacions convocants del 1r de maig unitari i anticapitalista volem fer una crida a la participació ciutadana a la manifestació que aquest primer de maig de 2014 recorrerà la ciutat de Palma des de la Plaça d’Espanya  fins als ”Jardins de S’hort del Rei”, en defensa de les nostres aspiracions i drets com a treballadors, treballadores i estudiants que som, exigint la defensa dels drets socials que durant més de 3 dècades tants esforços ens va costar aconseguir i que ara el govern de José Ramón Bauzá pretén destruir mentre els seus amics s’omplen les butxaques amb els nostres diners.

MANIFESTACIÓ-UNITARIA-1-DE-MAIG-2014Aquest 1r de maig ens brinda una oportunitat per sortir al carrer sense fer-li seguidisme a UGT i CC.OO. sindicats imputats en aquests moments en l’escàndol dels ERO’s fraudulents a Andalusia, sindicats (si és que se’ls pot anomenar així) que s’han encarregat, amb el seu silenci i servilisme al Sistema, de matar al moviment obrer,  creant-li una total desconfiança cap al moviment sindical i en conseqüència han buidat-lo de militants.

Així doncs aquest 1r de maig no et quedis a casa, recupera la teva dignitat i manifesta’t contra la injustica social.
Organitza la teva ràbia, ELS TREBALLADORS/ES I ESTUDIANTS SOM MAJORIA.
Organitza’t i lluita!

Secretaria d’Acció Sindical de CNT Palma
Secretaria d’Acció Sindical de CGT Illes Balears

 

2 Comentaris »

  • Jaume escrigué:

    Lucio Urtubia (durant l’acte de la CNT a Ses Voltes el passat 1r de Maig): “Quan he arribat aquest dematí a la manifestació m’he disgustat, m’he disgustat perquè m’han dit que la CGT venia per una altra banda. (…) Vull demanar al secretari d’aquí a veure si es pot resoldre abans que jo em mori aquest problema CNT-CGT”.

    Enhorabona als dos sindicats per aquesta haver aconseguit la unitat per aquest 1r de Maig. Som moltes les anticapitalistes que gustosament participarem en aquesta manifestació.
    Salut i Anarquia.

  • Bona feina escrigué:

    És un triomf per tot l’anticapitalisme que la manifestació d’enguany sigui unitària, bona feina!

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.