Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Publicació oberta

RÀDIO 77 – Començam una nova temporada

Publicat per dia 6 setembre 2014 – 19:09Cap comentari | 251 views
Share to Google Plus

Aquesta notícia s’ha enviat mitjançant publicació oberta! Vos convidam a elaborar lliurement les vostres pròpies notícies. Basta que empleneu aquest formulari i no oblideu respectar la guia d’estil i revisar els principis, objectius i criteris de publicació del projecte contrainfo.cat.

Aquest dilluns 8 de setembre arranca la 6ª temporada 2014-2015 de les emissions lliures de RÀDIO 77 de Mallorca.

Després de la programació dels mesos d’estiu en que s’han actualitzat les emissions amb programes especials sobre: HC melòdic, les intimitats de la guerra, la ràdio a Palestina, com ens manipulen els massa media?, les exhumacions a la fosa comú de Sant Joan a Mallorca o el rap en la seva versió més estiuenca… tornam a la programació habitual carregats d’energia i amb els nostres programes:

1984 radio77[1]1984 Fanzine hardcore punk sonor amb una llarga trajectòria. Entrevistes, textos crítics i molta música anticomercial. Orwell tenia raó.

 

 

ANTENA LLIUREANTENA LLIURE Format camaleònic d’experimentació radiofònica. Cada entrega és un conjunt d’idees i sensacions únic, un collage sonor que no segueix esquemes ni models.

 

 

CANYA I TRALLACANYA I TRALLA EN CATALÀ Espai de difusió musical dels estils derivats del rock, el punk i el heavy metal cantats en català però també en qualsevol idioma. Varietat musical, ressenyes i seccions rotatòries amb convidats, definició de subgèneres i culturització musical per a expandir horitzons.

 

CREMACREMA Nou espai de musica rap de Ràdio 77. Crema és un programa que dóna suport a la música rap underground, amb lletres crítiques i prioritàriament, local i en llengües minoritàries.

 

 

CULTURA 77CULTURA 77 Magazín cultural sobre cinema, sèries, videojocs, literatura, humor, curiositats i fins i tot esports. Un gran ventall de col·laboradors fixes i puntuals ens duen seccions molt diverses.

 

 

DIGNITAT REBELDIGNITAT REBEL Espai-temps nòmada que ‘okupalesones’ més enllà de la perspectiva de ruptura, repensant l’actualitat dels moviments socials, les xarxes de suport mutu i solidaritat i que atisba entrevistes i encontres al voltant d’un camí sonor i creatiu, de resistència col·lectiva, cap a la poesia critico-revolucionària.

 

 

 

IDEARIIDEARI Enregistraments fets per Ràdio77 de les activitats que es fan a la llibreria i centre cultural Ideari. Literatura, política, feminisme, social.

 

 

 

LA DIRECTALA DIRECTA és un mitjà de comunicació en català d’actualitat, investigació, debat i anàlisi. Amb vocació d’independència, volem exercir la funció social de denunciar els abusos i les injustícies i potenciar les alternatives. Gràcies a una gran xarxa de corresponsalies i col·laboradores arreu dels Països Catalans i el món, des de 2006 el setmanari Directa es publica en paper cada setmana i arriba a les subscriptores i els punts de venda d’arreu.

 

 

sintoniesSINTONIES FORA CORDA Programa de punk, mala òstia, música refractària i perforació auditiva des de Fora vila, realitzat en col·laboració amb Titoieta Ràdio (108FM) d’Algaida.

 

RADIO REBELDE CHEALTRES RÀDIOS  Espai en el que cada setmana rescatam un programa de ràdio d’emissores lliures, autogestionades o de projectes similars al nostre en que es parlin de temes socials, anticapitalistes, antifeixistes o que simplement tenguin un contingut que vibri d’una o una altra manera en la línia de RÀDIO 77.

 

 

 

Per si encara no ens coneixes t’explicam quí som; RÀDIO77 té ideologia, és una emissora de caràcter lliure o comunitària que emet a Ciutat de Mallorca – Xpain, des de l’any 2009.


NC

Som una emissora NO COMERCIAL: perquè estam fora del circuit generalista, no punxam la música de moda que sona a les ràdios convencionals i no funcionam amb publicitat.

xap031

Tenim LLENGUA pròpia: tot i que aquí escoltaràs informació i música en molts de parlars, les emissions són conduïdes en la nostra llengua autòctona, la catalana. Aquesta és una més de les eines que utilitzam per combatre la homogeneïtzació del món globalitzat en què vivim.

raised_fist_round_sticker-r6303954940044206ba58b62123e8133f_v9waf_8byvr_512

La nostra perspectiva és ANTICAPITALISTA: perquè no volem seguir l’ètica universalista ianqui, que fomenten de manera compulsiva els mass media de la incomunicació.

 

Si vols participar del projecte, fer un programa o col·laborar, escriu-nos a:  radio77@inventati.org

LLARGA VIDA A LES RÀDIOS LLIURES!!!!

Enllaços

 

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.