Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Publicació oberta

L’Ateneu de Felanitx comença amb força!

Publicat per dia 17 maig 2014 – 14:46Cap comentari | 260 views
Share to Google Plus

Aquesta notícia s’ha enviat mitjançant publicació oberta! Vos convidam a elaborar lliurement les vostres pròpies notícies. Basta que empleneu aquest formulari i no oblideu respectar la guia d’estil i revisar els principis, objectius i criteris de publicació del projecte contrainfo.cat.

Espontani, intel·ligent, còmic, franc, humil… Miquel Àngel Joan “Llonovoy” visità l’espai de l’Ateneu de Felanitx el passat divendres 9 de maig per mostrar el seu darrer treball “Maceta: diari d’un indígena”; un llibre, com ell explica, “escrit i dibuixat a màquina per ell mateix i editat per Lleonard Muntaner, una autèntica col·lecció de monòlegs monotemàtics sobre Mallorca. Un llibre escrit sense esTIL (En tot cas, un estil particular). Un llibre, tan de ca nostra que en lloc de dir-se “Maceta” s’hagués pogut dir “Sor Tomaseta”. L ’acte va ser presentat per l’escriptor felanitxer Bartomeu Mestre i Sureda, més conegut com a Balutxo, que amb un to irònic, com és habitual, inicià la convocatòria.

foto-llonovoyLa cultura i l’humor varen ser els protagonistes de la jornada, que va reunir a unes 150 persones durant tot s’horabaixa. A més de la presentació del llibre també vàrem gaudir de música en directe amb el grup mig felanitxer mig manacorí, Manfel, en versió acústica. Volem destacar que es varen vendre un gran nombre d’exemplars del llibre de’n Llonovoy i que des de l’Ateneu estem molt agraïts de poder-ho fer possible i de poder contribuir d’aquesta i d’altres maneres en la creació d’una xarxa cultural local, des de la vía de l’autogestió.

Ens agradaria que aquest espai sigui concebut com un punt de trobada de persones amb inquietuds transformadores, un lloc on s’expressin les potencialitats de cada un de nosaltres, ja sigui com a individualitats o com a part de cualque col.lectiu o moviment social. L’Ateneu és un espai obert a realitzar activitats i desenvolupar projectes amb la finalitat de fomentar el pensament crític, l’anticapitalisme, l’autoformació, l’autogestió, el suport mutuu entre individualitats i moviments socials des de la base. Per això us convidam a que passeu per l’Ateneu i conegueu l’espai!

 Us hi esperam!

 ateneufelanitx.jimdo.com/

 ateneudefelanitx@gmail.com

 

 

 

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.