Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Publicació oberta

Dret a decidir Mallorca se solidaritza amb Contrainfo.cat

Publicat per dia 14 octubre 2013 – 22:33Cap comentari | 220 views
Share to Google Plus

Aquesta notícia s’ha enviat mitjançant publicació oberta! Vos convidam a elaborar lliurement les vostres pròpies notícies. Basta que empleneu aquest formulari i no oblideu respectar la guia d’estil i revisar els principis, objectius i criteris de publicació del projecte contrainfo.cat.

 

La plataforma Dret a Decidir Mallorca vol mostrar el seu més absolut rebuig a l’atac que ha patit Contrainfo.cat per part del diari El Mundo.

El 12 d’ octubre del puny de Mayte Amorós es va publicar un article criminalitzador i manipulador amb l’objecte d’enfrontar a col·lectius, desacreditant un mitjà de contrainformació que a dia d’avui és referent i eina per a l’autoorganització col·lectiva de l’illa i per assenyalar a un company, a l’estil que ens ve acostumant aquest mitjà, saltant-se el requeriment deontològic exigible a la professió. El quefer diari de Contrainfo molesta perquè s’ha convertit en altaveu dels moviments socials, està fet per activistes dirigit a aquelles persones que ja no són manipulables pels mass-media i per a les que en el seu despertar intenten informar-se a través de mitjans alternatius que els dotin de més elements d’anàlisi.

Contrainfo s’ha convertit en un generador d’opinió pública des de l’autonomia i això és imperdonable per a aquest sistema repressor del que El Mundo és portaveu. Des de la plataforma volem agrair a Contrainfo el seu suport incondicional als moviments feministes que a dia d’avui ens articulem a l’illa i emplacem a les persones a seguir informant-se i a participar en un mitjà per al qual no som les/els ningú.

Plataforma Dret a Decidir Mallorca

482044_164971673638417_52863320_n

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.