Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Publicació oberta

[Actualització] Dimarts seran jutjats els dos activistes del 15M detinguts fa dos anys

Publicat per dia 9 maig 2014 – 19:581 Comentari | 343 views
Share to Google Plus

Aquesta notícia s’ha enviat mitjançant publicació oberta! Vos convidam a elaborar lliurement les vostres pròpies notícies. Basta que empleneu aquest formulari i no oblideu respectar la guia d’estil i revisar els principis, objectius i criteris de publicació del projecte contrainfo.cat.

Aquest dimarts 13 de maig estan citades a judici les dues persones que van ser detingudes ara fa dos anys durant una manifestació del 15M, la qual va tenir lloc el 4 de juliol del 2011.

Captura-de-2014-05-09-203302Els joves van ser detinguts a la plaça de l’Olivar i a la plaça d’Espanya i estan acusats d’atemptat contra l’autoritat, ja que segons les versions policials, van empènyer els agents. Tot i així, com es poden veure a les imatges (segon 14 i 17), els joves no van posar cap tipus de resistència en llurs detencions. Els acusats per l’Estat també han interposat denúncies contra els agents per la seva actuació.

Recordem que la mobilització va tenir lloc després del desmantellament de l’acampada que hi havia establerta a la plaça des de feia unes setmanes. Podeu veure fotografies, vídeos i la crònica de la protesta en el següent enllaç.

Així, el judici serà el proper dimarts 13 de maig a les 12h als jutjats de Via d’Alemanya.

S’ha convocat una concentració de suport a les 11:30h als jutjats de Via Almanya el mateix dimarts, a continuació teniu el cartell:

 

1 Comentari »

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.