Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Publicació oberta

[Crònica] Acció contra la Llei de símbols a Porreres

Publicat per dia 16 febrer 2014 – 18:58Cap comentari | 256 views

[Crònica] Acció contra la Llei de símbols a Porreres

Share to Google Plus

Aquesta notícia s’ha enviat mitjançant publicació oberta! Vos convidam a elaborar lliurement les vostres pròpies notícies. Basta que empleneu aquest formulari i no oblideu respectar la guia d’estil i revisar els principis, objectius i criteris de publicació del projecte contrainfo.cat.

 

Ahir, divendres 14 de febrer, l’Assemblea Popular de Porreres va dur a terme una acció per informar, fer públic el seu desacord i obrir un debat crític entre els porrerencs i porrerenques sobre la Llei de Símbols. L’acció va consistir en una penjada de llaços quadribarrats acompanyats d’un manifest als indrets més concorreguts del poble.

El manifest que acompanya cada un dels llaços que es varen penjar és el següent:

ASSEMBLEA POPULAR DE PORRERES

Dia 19 de desembre del 2013, el Govern Balear va aprovar l’anomenada Llei de símbols, que va entrar en vigor el passat 20 de gener. L’únic partit que hi votà a favor fou el PP. La intenció d’aquesta llei és prohibir els llaços quadribarrats que s’han penjat durant els darrers mesos en edificis de serveis públics, i de passada prohibir també tots aquells símbols que fan mal a la vista a aquelles persones que no creuen en la llibertat d’expressió ni en el dret de manifestació de la ciutadania. En definitiva, s’han tret de la màniga una altra llei mordassa que redueix els drets de les persones que no pensen com ells.L’Ajuntament de Porreres, en el Ple del passat 27 de gener, va declarar la senyera símbol oficial d’interès local, tot i que el Partit Popular hi votàs en contra. Això ens demostra que el PP de Porreres segueix en la línia extremista de la cúpula del PP balear.Per tots aquests motius, l’Assemblea Popular de Porreres ha decidit dur a terme aquesta acció de protesta, que consisteix en una penjada de llaços a diferents punts de Porreres acompanyats d’aquest manifest. L’acció pretén informar la població, fer públic el nostre desacord i obrir un debat crític entre els porrerencs i les porrerenques. Aprofitam també per convidar la gent de Porreres a donar suport a l’acció penjant llaços i senyeres a les balconades de ca seva. Si algú està interessat en adquirir tela de senyera o posar-se en contacte amb nosaltres per qualsevol cosa ho pot fer enviant un correu a: assembleapopulardeporreres@gmail.com

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.