Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Publicació oberta

Comunicat del Grup en Solidaritat amb Valtonyc UIB amb relació a l’acte en solidaritat amb Valtonyc

Publicat per dia 5 abril 2017 – 11:14Cap comentari | 1.157 views
Share to Google Plus

Aquesta notícia s’ha enviat mitjançant publicació oberta! Vos convidam a elaborar lliurement les vostres pròpies notícies. Basta que empleneu aquest formulari i no oblideu respectar la guia d’estil i revisar els principis, objectius i criteris de publicació del projecte contrainfo.cat.

Des del ”Grup en Solidaritat amb Valtonyc UIB”, format per estudiants a títol personal i promotor de l’acte de dia 6 d’abril al Campus de la UIB, volem fer constar al Vicerectorat d’Alumnes, Titulats i Ocupabilitat les següents consideracions:

1) Lamentam profundament els canvis sobtats de posicionament del Vicerectorat, que en un primer moment va autoritzar l’acte, després va aconsellar el canvi de lloc i finalment, dos dies abans de l’acte, ha imposat aquest canvi de lloc.

2) Ens desvinculam fermament del succeït a l’IES Santa Margalida, però assenyalam l’evidència que els canvis de posicionament del Vicerectorat han esdevingut a partir d’aquest succés i el posterior expedient d’investigació encarregat per Martí March, l’actual conseller d’educació.

3) Denunciam la investigació i persecució del professorat de l’IES Santa Margalida, així com el joc brut que ens fa el Consell de Direcció de la UIB pressuposant ”qualsevol manifestació que pugui ser ofensiva per a persones o institucions” al seu comunicat publicat ahir dimarts 4 d’abril i sobretot imposant-nos dos dies abans el canvi de lloc de l’acte amb el perjudici que suposa per a tota l’organització.

Palma, 5 d’abril de 2017

Grup en Solidaritat amb Valtonyc UIB

Express-Yourself-Valtonyc-Jornada-UIB-RGB

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.