Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Publicació oberta

Comença la campanya pel Dia de la Dona a Santa Pagesa

Publicat per dia 7 març 2017 – 10:01Cap comentari | 398 views
Share to Google Plus

Aquesta notícia s’ha enviat mitjançant publicació oberta! Vos convidam a elaborar lliurement les vostres pròpies notícies. Basta que empleneu aquest formulari i no oblideu respectar la guia d’estil i revisar els principis, objectius i criteris de publicació del projecte contrainfo.cat.

Des de l’Associació de Veïnats de Santa Pagesa ens posam les piles aquest mes de març, i ho feim per seguir reivindicant els drets de la dona. De fet, en lloc de fer un Dia de la Dona, feim un mes sencer per la dona, clar que sí!

D’entre totes les activitats destaca el repartiment d’adhesius entre els comerços del barri. Un adhesius que diuen ”Aquí respectam les dones. Establiment lliure de masclisme”. La idea és que els establiments del barri s’impliquin en la millora de la situació de la dona. Si teniu un comerç, podeu passar a recollir-la al local de l’Associació de Veïns c/ Pere Martell núm. 9. En horari d’oficina a partir de dimarts 7 de març (horari d’oficina:  -Dilluns 18:00 a 19.00  -Dimarts i dijous 19:00 a 20.00h).

Les altres activitats serien:

Sopar i glosadaDissabte 11 de març a les 21 hores gaudirem d’un sopar al Cafè-Teatre La Tertúlia amenitzat amb un combat de glosadors, amb en Mateu Matas “Xurí” i na Maribel Servera. Per al sopar, reservau al telèfon 971 09 30 74.

Més informació: https://www.facebook.com/events/1657189357918815/

Contacontes no sexistaDivendres 17 de març a les 18 hores al local de l’Associació de Veïns hi haurà un contacontes. Com ja és tradicional, el contarà na Cati Mateu i tendrà com a eix el fet no ser sexista.

Visita guiada ”Palma en femení”Dissabte 18 de març, a les 10.30 h, per acabar les activitats del Dia de la Dona, hi haurà una ruta per Palma on Àngels Cardona ens explicarà la situació de diverses dones de Palma, per haver tengut un paper destacat, per patir la invisibilitat, l’assetjament, etc.(ben aviat enviarem més informació per fer les inscripcions).

Més informació: https://www.facebook.com/events/1657189357918815/

 

Cartell-general

Glosada1

establiment-1

imatge-al-comerç

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.