Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Publicació oberta

Cicle sobre la II República a Felanitx

Publicat per dia 9 gener 2017 – 9:46Cap comentari | 302 views
Share to Google Plus

Aquesta notícia s’ha enviat mitjançant publicació oberta! Vos convidam a elaborar lliurement les vostres pròpies notícies. Basta que empleneu aquest formulari i no oblideu respectar la guia d’estil i revisar els principis, objectius i criteris de publicació del projecte contrainfo.cat.

Temps de República’ és un cicle d’actes organitzat per les associacions Amics dels Closos de Can Gaià, Felanitx per la Igualtat i l’Ateneu de Felanitx amb la col·laboració del Centre Cultural. Historiadors i investigadors especialitzats en la matèria posaran de manifest, des de diferents perspectives, l’interès històric del desenvolupament en els canvis socials, les lluites obreres i la repressió durant la Segona República a l’illa i en especial al municipi de Felanitx.

’Temps de República’ és un cicle d’actes que s’inciarà el pròxim 9 de gener i engloba cinefòrums, taules redones, conferències i es conclourà dia 2 d’abril amb un itinerari guiat. La presentació del cicle serà el dissabte 14 de gener a l’Ateneu de Felanitx a les 19.30 hores.

unnamed-2

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.