Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Publicació oberta

Carta oberta a Jorge Fernández Diaz, Ministre de l’interior del Govern Rajoy

Publicat per dia 29 març 2015 – 13:26Cap comentari | 199 views
Share to Google Plus

Aquesta notícia s’ha enviat mitjançant publicació oberta! Vos convidam a elaborar lliurement les vostres pròpies notícies. Basta que empleneu aquest formulari i no oblideu respectar la guia d’estil i revisar els principis, objectius i criteris de publicació del projecte contrainfo.cat.

Senyor, que és un dir Jorge Fernández Díaz, de passada a tot l’esperpèntic i malentranyat Govern Rajoy; els escriu un potencial delinqüent  que a traves de la llei de la inseguretat ciutadana, anomenada “llei mordassa” per intentar – repeteix, intentar, que no ho aconseguiran- frenar i atemorir els moviments socials que surten al carrer i treballen per defensar uns drets que vosaltres ens estau furtant.

Faig feina, pag els meus imposts com milions de persones, i amb ells pagau als cans de presa, que ensinistrau perquè obeeixin i defensin els vostres interessos que no són els nostres.

Voldria que, si podeu, m’expliqueu qui és més delinqüent. El que legisla per les grans multinacionals, els que fan la llei a mida, perquè les entitats financeres puguin expulsar a persones de les seves cases perquè han perdut el treball ( gràcies a les vostres polítiques laborals neoliberals) i no poden pagar la hipoteca o el lloguer? Els que sou capaços de crear una renda ( ara que s’apropen eleccions) per aturats de llarga duració de 426 euros durant sis mesos; una relació abismal amb el sou que vosaltres cobrau, diputats, parlamentaris i senadors, més que milionaris i que ni tan sols vos basten, ja que si podeu n’acapareu tres o quatre més.

Qui és més delinqüent, els que voten en contra d’establir uns límits a les companyies elèctriques perquè no es pugui tallar l’electricitat ( un bé bàsic) si no poden pagar-la, ara anomenada pobresa energètica, que ja l’altra pobresa, vos heu assegurat d’escampar-la arreu a lo llarg d’aquests maleïts i foscos quatre anys del vostre govern?

Qui és més delinqüent “senyor Fernández Diaz, els que es troben a les coles dels bancs dels aliments per recollir una mica de menjar i reclamen  millores al carrer o vostès que han ajudat a fer el negoci rodó als bancs amb l’especulació, la bombolla immobiliària, el canvi ( recordi al “senyor” Aznar, la modificació de la llei del sol) i que quan ha convingut, han rescatat a aquests bancs amb els nostres doblers? Res estrany ja que tots els partits s’han vist afavorits de condonacions de deutes milionaris amb ells, i el seu un dels més. Condonació pels serveis prestats? És això o no delinqüència?

És delicte o no, privatitzar-ho tot i han afavorit als holdings i empreses elèctriques i del gas, en vistes com s’ha pogut comprovar ( li demani de quina elèctrica és assessor el “senyor” Aznar i el que cobra), perquè quan se li acabi la rodada política, se’ls recompensi amb un bon càrrec i sou. Qui és més delinqüent, vostès que han fet el possible per encarir el preu de l’electricitat i del gas, per encarar donar-los més beneficis?

Sr. Fernández Diaz, si jo fos capaç de fer el que vostès han fet i continuen fent, portant a la ruïna a milions de ciutadans i ciutadanes de l’estat espanyol, amb les seves polítiques neoliberals ( records a frau Merkel) per beneficiar als que més tenen, al que són més rics i que la riquesa de cada dia quedàs en menys mans, no tindria la consciència tranquil·la. A demanar si vostès en tenen? Simplement és un dubte.

Ara no parlaré de la corrupció escampada arreu i amb molts casos a les seves files, que han robat els doblers públics a balquena, i estan passejant pels jutjats respectius, ni dels atemptats comesos a la santa Constitució Espanyola, en referència als drets fonamentals dels ciutadans de l’estat espanyol: Dret a l’habitatge, a un treball, a la sanitat, que tan sovint se’ls oblida i els retallen.

Veu Sr. Fernández Diaz com encara no l’hi he dit en cap instant que és un delinqüent. Que tampoc li he dit que existeixen maneres de delinqüència organitzada molt més perillosa que quan sortim al carrer a defensar els nostres drets, ho veu?

Jo sí, si sóc un potencial delinqüent, perquè lluït contra la seva indecència, prepotència, despotisme recobert de caires feixistes que ens tornen a recordar la nefanda, cruel i assassina dictadura franquista i que vostès cada dia tenen  menys escrúpols per mostrar el llautó clar i netament.

Mordassa

Vostè i la seva maleïda llei, ajudada per la llei de taxes de l’exministre de justícia Ruiz Gallardón per impedir-nos poder defensar-nos de les injustícies- podrà sancionar, reprimir, intentar atemorir i en el fons els que tenen la por són vostès, perquè es troben dins un règim podrit que fa aigües per tots els costats. Són vostès que no tenen futur i per aquest motiu són capaços d’aprovar aquestes legislacions restrictives i repressives que s’acosten molt més a la dictadura que he esmentat, que a una vertadera democràcia sustentada per l’estat de dret.

Vostès, dignes hereus del dictador Francisco Franco, s’estan curant en salut. A dir que la lliçó del seu fundador (AP) Manuel Fraga Iribarne, que posteriorment s’ha tunejat amb el PP, la tenen ben apresa: “La calle es mia”. No “senyor” Jorge Fernández Diaz! el carrer és nostre!, els pobles són nostres, les ciutats són nostres i el camp i la mar són patrimoni del Poble i no d’uns presumptes delinqüents de guant – anava a posar blanc i me n’he penedit a temps- bruts, negres, per no dir plens de penúria, misèria, violència i també sang.

Ara que han  aprovat definitivament la “llei mordassa” passaran i passarà a la història de la infàmia, ja que n’ha fet i en farà prou mèrits fins que li arribi l’autèntica justícia ( segurament la humana també) de la que ningú s’escapa.

Atentament

Josep Bonnín Segura

Jorge-Fernández-Dias-El-repressor

Jorge Fernández Diaz ”El repressor”

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.