Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Publicació oberta

Amb la UE no tenim futur

Publicat per dia 21 maig 2014 – 14:14Cap comentari | 244 views
Share to Google Plus

Aquesta notícia s’ha enviat mitjançant publicació oberta! Vos convidam a elaborar lliurement les vostres pròpies notícies. Basta que empleneu aquest formulari i no oblideu respectar la guia d’estil i revisar els principis, objectius i criteris de publicació del projecte contrainfo.cat.

Amb la Unió Europea no tenim futur

Després de la diada del 1r de Maig, l’Esquerra Independentista d’arreu dels Països Catalans hem duit a terme la campanya “Amb la UE no tenim futur”. Una campanya que ha aprofitat l’espai electoral del Parlament europeu i les eleccions del 25M, per generar un discurs en contra d’una de les principals institucions del capitalisme europeu.

10367177_627402654010457_5863054130390082494_n1La Unió Europea és la institució tàctica de les receptes econòmiques neoliberals, la que dicta les reformes laborals, les retallades, la repressió, el rescat bancari i el model econòmic a l’Estat espanyol. És una estructura amb una democràcia absent, a través d’un parlament irrellevant.

La UE va posar les universitats al sevei del capital dissenyant l’Estratègia de Lisboa. Així durant els darrers anys hem sofert la implantació del Pla Bolonya, l’Estratègia Universitària 2015 i la triplicació del preu de les matrícules.

La UE ha fet de la reina d’Anglaterra i de la duquesa de Alba les dues pageses més subvencionades de tot el continent. No ha estat capaç de reconèixer el català dins de la institució. Ha potenciat l’especulació del el territori, el turisme desenfrenat i la privatització de llum, gas i aigua.

També hem de recordar que més de 20000 immigrants han mort durant els darrers vint anys a les fronteres de la UE i que en el conjunt de la Unió existeixen més de 250 camps d’internament de persones estrangeres, amb milers de persones privades de llibertat, només per intentar tenir un futur millor.

Per totes aquestes raons i moltes més, cos convidam divendres 23 a les 19:30 a l’espai na Camel·la de Manacor per assistir a l’acte polític de final de la campanya. Amb la participació d’Isabel Vallet diputada de la CUP-AE, Abel Caldera militant d’Endavant-OSAN i Taula per Palestina.

Per més informació sobre la campanya, podeu accedir a: amblauenotenimfutur.wordpress.com

Endavant-OSAN, Mallorca

 

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.