Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Drets bàsics, Ensenyament, General

Valoració Joves per la Pública de la reunió de dia 20 de Gener mantinguda amb la batlessa de Maó.

Publicat per dia 23 gener 2017 – 9:012 Comentaris | 486 views

Valoració Joves per la Pública de la reunió de dia 20 de Gener mantinguda amb la batlessa de Maó.

Share to Google Plus

Valoració de la reunió de dia 20 de Gener amb l’Alcaldessa de Maó, per Alicia Vicente de Joves per la Pública .

Ahir una vegada més se’ns va deixar clar a l’alumnat que no som la prioritat de ningú. Quan sents que es prenen a la lleugera el que dius i com ets sents, persones que en teoria es dediquen a preocupar-se per això mateix, et qüestiones moltes coses. Ahir una vegada més se’ns va deixar clar que l’ordre que tenim de prioritats nosaltres no és el mateix que el que tenen ells, de fet, no es té en compte.

Em fa gràcia quan duim anys en una situació crítica, respecte les temperatures que arribem a trobar-nos dins les aules, i justament el delegat d’ensenyament no en sabia res, però alguna cosa falla, no és la seva feina saber el que passa als centres educatius?

Se’ns van donar explicacions, unes explicacions que no ens faran entrar en calor els dies de més fred de l’hivern, unes explicacions que només serveixen per justificar-se a ells mateixos. Troben que nosaltres tenim un punt de vista subjectiu i necessiten a un professional per valorar que als centres fa fred objectivament.

Només diré que esteim al 2017. Als anys cinquanta (més o menys) a les pel.lícules de ficció s’estimava que a l’any 2000 ja hi hauria cotxes voladors, avenços de tota mena…repeteixo, esteim a l’any 2017 i no tenim un bon sistema de calefacció a classe, possiblement si reneixés algú d’aquella època s’espantaria. Ara podeu tornar a dir que les coses sestan exagerant. Gràcies per les nules sol.lucions que ens vau proporcionar.

Joves per la Pública abans de la reunió amb Alcaldessa de Maó a IB3.

2 Comentaris »

 • Antonio V Casero escrigué:

  Lo que más llama la atención es el silencio que mantienen las organizaciones políticas como Psoe,MÉS de Mallorca y de Menorca,Podemos y las agrupaciones locales como ARA Maó, Volem Sant Lluis ,Junts per LÔ,Som  Castell.  y el sindicato mayoritario como el STEI , Todos callan, y esos eran los que iban a traer el cambio. Llegó el cambio y todos apoyaron al Govern para crear una facultad de medicina con muchos millones de euros que costará durante años, y era más económico y rentable que los jóvenes de las islas que quisieran estudiar medicina lo pudiesen hacer en Cataluña o Valencia que constaría más barato, y esos millones de euros podrían haber servido para resolver los problemas que vienen arrastrando muchos centros educativos de todas las islas. Todos callan, todos colaboran y no son conscientes que estos jóvenes que tienen conciencia del frío que sufren es consecuencia de sus políticas , y es así como desconfiarán de estos gobernantes.

 • I.T. escrigué:

  “Troben que nosaltres tenim un punt de vista subjectiu i necessiten a un professional per valorar que als centres fa fred objectivament”: sense comentaris!
  El 8 de gener de 2016, la data de naixement dels “replicants” de la pel·lícula Blade Runner, es projectava aquesta mateixa pel·lícula en una aula d’un centre de les Balears on no hi havia pissarra analògica, tan sols digital… llàstima que tampoc no hi havia apenes calefacció, hi havia goteres i fallides del sistema elèctric!
  El capítol 3 del llibre “Demencia digital” (Manfred Spitzer, Ed. Ediciones B) xerra d’un programa d’introducció d’un ordinador per alumne i de com aquest programa falla perquè hi ha altres necessitats més bàsiques (aules en condicions, professorat que hagi rebut formació al respecte, electricitat i internet…) Illes Balears 2012-2017? No! Àfrica, Sudamèrica i altres països en desenvolupament a finals dels anys 90!: “Se decidió que en primer lugar se necesitaban aulas y profesores antes que herramientas originales” (p.73, referit a la Índia)
  Crec que la climatització dels centres educatius hauria d’introduir-se a l’agenda com a prioritat. S’ha juntat la factura de la llum amb el canvi climàtic i ens ha agafat totalment desprevinguts.
   
   

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.