Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Ciutat, Drets bàsics, Feminisme, sexualitats i antipatriarcat, General

Tot un mes d’activitats per celebrar l’Orgull LGTBI 2015

Publicat per dia 4 juny 2015 – 21:39Cap comentari | 248 views
Share to Google Plus

 Ahir, dimecres 3 de juny, l’associació Ben Amics va dur a terme una roda de premsa on presentaren les activitats que duran a terme durant aquest mes de juny per tal de celebrar l’Orgull LGTBI 2015. A continuació podeu trobar el text que es va llegir:

La associació Ben Amics no s’ha deixat endur pels impediments burocràtics d’aquest any i  ha organitzat un bon grapat d’activitats obertes a tothom per a que tot aquest mes de juny qualsevol persona pugui difrutar de l’Orgull LGTBI, el qual es celebra des de l’any 1995 amb la primer a entrega dels premis  Siurell Rosa y Dimoni Rosa, que enguany fan 20 anys.

Cartel Mani. Org15 DifusiónA més per poder afrontar les despeses de les activitats culturals han llençat una campanya de crowfunding a la plataforma  Verkami amb l’eslògan: Construïm l’Orgull a Mallorca, promovent la participació ciutadana per a poder dur a terme el mes de l’Orgull LGTBI, que a més de ser una data que identifica el col·lectiu a nivell internacional, també suposa commemorar l’inici del moviment LGTB amb la revolta de StoneWall l’any 1969.

En un any de canvis polítics, Ben Amics, acompanyant la línia de feina estatal de la FELGTB, ha decidit donar visibilitat i reivindicar en la manifestació del proper 27 de juny  la importància que suposaria per el col·lectiu a les Illes Balears que fos aprovat el text de la Proposta de Llei  per garantir els drets de les Lesbianes, Gays, Transexuals, Bisexuals i Intersexuals i per erradicar la homofòbia, la bifòbia i la transfòbia, que es va presentar el passat mes de desembre. 

No podia faltar l’ambient més festiu de l’Orgull LGTBI que aquest any proposa el primer concurs gastronòmic “Mossega l’Orgull”  els dies 25 i 26 de juny  en diversos locals de carrer Sindicat, Plaça Drassanes i el Barri de Santa Catalina. A més, la festa Oficial de l’Orgull pasa a ser celebrada durant la darrera setmana de juny amb el nom de  Summer Pride Week.

Tota la informació estarà disponible a les xarxes socials i a la plana web de la entitat: www.benamics.com

 

Roda de premsa

Roda de premsa per presentar les activitats i reivindicacions de l’Ogull 2015

Xarxes socials:

 

 

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.