Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » General

Sobrassada de peix 2017

Publicat per dia 28 abril 2017 – 11:11Cap comentari | 790 views
Share to Google Plus

Ara ja fa cinc anys que el grupuscle organitzador de tres octubres d’actitud punkie decidí fugir d’avantguardismes culturals i tornar a les arrels més nostrades omplint budells de sobrassada i morralla. Idò sí, anam tant ràpid que niCartell programa complet nosaltres mateixos ens hem adonat que enguany ja farà cinc anys seguits que després de crucifixions i resurreccions param taula per engolir una sobrassada de peix.
Les nostres particulars matances també es fan grans i es modernitzen i s’acceleren. Per això, aquest any ja no hi haurà berenar, dinar i sopar. Les matanceres troben que amb un berenar de cap de setmana n’hi ha prou per fer un bon tast de porquim i peixot.
Per tant, la sobrassada de peix del 2017 constarà de les següents tasques i talls:

El divendres 5 de maig a les 20h, a la Torre de Ses Puntes de Manacor s’inaugurarà un exposició de cartells originals de la filmografia d’un il·lustre xef de mescles oníriques com és David Lynch. L’exposició estarà oberta el dissabte 6 i diumenge 7 de les 18h a les 20h. Just després, com ja s’ha fet en les darreres edicions, es presentarà un curtmetratge malalt dels matadors de porc i peix que el present any s’exhibirà amb el nom de L’origen. Tot seguit, matanceres d’altres contrades projectaran una criatura parida aquestes darreres setmanes i que l’han batejada amb el nom de Politizen. Finalment a les 22h, per acabar amb balls i bots somnàmbuls, la banda musical Presión ens incitarà a tenir malsons d’escates i greixos.

L’endemà, el Dissabte 6 de maig al Claustre de Sant Vicenç Ferrer de Manacor s’iniciarà a partir de les 17h la quarta edició d’un dels embotits que més agraden als consumidors de totes les edats i mentalitats. Enguany i tornarà haver tallers per a infants, paradetes de paper de tot tipus, presentacions de treballs poètics i fotogràfics, així com la música políticament incorrecte dels Jatos Viejos i les melodies oblidades d’en Jack Alzheimer.

Així les coses, la Sobrassada de peix de l’any 17 del segle XXI acabarà on començarà, a la Torre de Ses Puntes a les 19h, amb una projecció comentada de curtmetratges de David Lynch.
Recordau-vos que a tots els actes hi haurà menjar i beure.

Mes informació

Plana web

Facebook

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.