Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Drets bàsics, Ecologia, Economia alternativa, Feminisme, sexualitats i antipatriarcat, General, Illes Balears i Pitiüses, Mobilitat i territori, Països Catalans, Politiqueig, Sineu, Treball i economia

Sineu acull avui i demà la I Trobada Municipalista a Mallorca

Publicat per dia 4 juny 2016 – 11:06Cap comentari | 362 views

Sineu acull avui i demà la I Trobada Municipalista a Mallorca

Share to Google Plus

Avui i demà es dur a terme a Sineu la Trobada Municipalista, a Sa Quintana, unes jornades de formació organitzades per Alternativa per Artà, Bloc per Felanitx, Alternativa per al Municipi de Santanyí, Movem Santa Eugènia, La Valldemossa que Volem, CUP-Palma, Alternativa per Pollença i Gent per Sineu.

Les jornades són obertes a tothom: a agrupacions electorals, a regidors i regidores, a partits polítics, a entitats, a associacions… en definitiva, a persones que participen des dels municipis per construir una societat més justa, més lliure, més igualitària.

Els eixos temàtics seran: municipalisme, participació i economia alternativa. Avui dematí ha inaugurarat la jornada una ponència sobre “Municipalisme i noves polítiques” a càrrec de la diputada Anna Gabriel, i es farà una taula rodona sobre experiències de govern, amb la participació de regidors de Sabadell i de Capellades. El dissabte horabaixa es tractarà el tema econòmic, amb una ponència sobre economia municipalista a càrrec de Josep Maria Busqueta (economista del seminari Taifa) i sobre remunicipalitzacions i cooperativisme, a càrrec d’Albert Boada, regidor de la Crida per Sabadell. Finalment, el diumenge dematí es parlarà de participació, amb Glòria Rubio (regidora de Participació a Sabadell) i Lluc Peláez (ex batle del Figaró-Montmany per la CAF).

Podreu trobar-hi l’Anuari 2015.

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.