Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Ciutat, Ecologia, General, Illes Balears i Pitiüses, Mobilitat i territori

Reunió entre la Plataforma “Al Molinar, Port Petit” i representants del Consell Insular

Publicat per dia 6 agost 2015 – 11:02Cap comentari | 245 views

Reunió entre la Plataforma “Al Molinar, Port Petit” i representants del Consell Insular

Share to Google Plus

A la seu del Consell Insular, tingué lloc una reunió entre membres de les diferents entitats que integren la campanya “Al Molinar, Port Petit”, el president del Consell Insular de Mallorca, Miquel Ensenyat, la consellera de Territori, Mercedes Garrido i el director insular de Territori i Paisatge, Miquel Vadell.

Aquesta reunió, emmarcada dins de la ronda de trobades amb els màxims representants de les administracions recentment constituïdes, serví per reafirmar el compromís del Consell Insular en pro de la conservació del Port del Molinar, mitjançant un model sostenible centrat en el manteniment de les dimensions i l’estètica actual, tant del port com del seu edifici.

“Al Molinar, Port Petit” sol·licità a Miquel Ensenyat, com a màxim representant d’aquesta institució, que traslladi a l’Autoritat Portuària de les Illes Balears, de forma oficial, la negativa del Consell Insular a l’ampliació, i que sol·liciti la paralització de la tramitació d’aquest expedient.

Volem que el port i el seu edifici es rehabilitin durant aquesta legislatura, sense ocupar un metre més de mar

Alhora, la campanya ciutadana ha sol·licitat als representants del Consell Insular que s’involucrin en el procés que ha iniciat l’Ajuntament de Palma perquè entre tots, administracions i entitats ciutadanes, s’aconsegueixi l’objectiu de salvar i conservar, d’una vegada per totes, el centenari port.

En el transcurs de la reunió se li ha fet entrega al president del Consell i a la titular de Territori un dossier amb les principals al·legacions, tant tècniques com jurídiques, a favor de la conservació de port així com una sèrie de fotografies que representen el valor ambiental del Molinar.

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.