Actualitat

Les notícies dels moviments socials de Mallorca

Opinió

Diferents articles de reflexió i anàlisi

Convocatòries

Agenda d'activitats dels moviments socials

Especials

Reportatges, guies i documents de temàtica variada

Participa-hi!

Som un projecte contrainformatiu autogestionat. Participa-hi!

Pàgina principal » Defensa del territori, General, Politiqueig

No al centre de retir espiritual de Portals Nous

Publicat per dia 23 maig 2017 – 7:58Cap comentari | 762 views

No al centre de retir espiritual de Portals Nous

Share to Google Plus

A continuació reproduïm una petició de la plataforma change.org:

Recentment s’ha creat una plataforma, constituïda pel Rector de la Capella de l’Oratori de Portals Nous, que encobert per paraules com retir espiritual, obra social, etc …. emmascara un projecte ambiciós per part del Sr. Rector d’aquesta parròquia, en el qual, una zona privilegiada, verge i amb unes vistes meravelloses, lloc emblemàtic i dels pocs que queden verges i sense destrossar pel ciment, al qual convido a tota persona que no el coneix s’acosti a visitar-lo i pugui veure in situ el despropòsit que pretén aquest senyor.

Talar pins centenaris, per construir un restaurant, un pàrquing, casetes de fusta per al retir espiritual etc … tot ho podeu trobar en aquesta mateixa plataforma buscant la seva demanda de Si al retir espiritual de Portals en la que ho defensa usant les paraules: ajuda social, Càritas, etc …. El diumenge 2017.04.23  va dedicar mitja missa repartint fullets publicitaris del seu projecte.

En tots els anys que porta aquest senyor a la parròquia, mai li he vist organitzar àpats en locals buits situats al costat de la parròquia per donar de menjar a gent sense recursos i necessitada, ni roba, ni organitzar esdeveniments per ajudar els més necessitats, ho sento Sr. no em crec la seva història ni el que ven.

Signa per salvaguardar un dels pocs racons que encara queden verges en aquesta zona i del, que pugui gaudir tota la gent que vulgui acostar-se, el lloc en si no necessita res per ser un retir espiritual. L’espiritualitat està en la senzillesa, en un arbre, al mar, a on cada qui vol trobar-la, No a carregar-cosa que els veïns de la zona estimem perquè és un lloc que aporta pau sense necessitat de res més que del que és tal qual està ara mateix.

Petició a change.org

Fes un comentari!

Fes un comentari o enllaça des del teu web. També pots subscriure´t a aquests comentaris via RSS.

Digues la teva

Gravatar activat. Gravatar.